PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40043
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Moim faworytem jest Titelitury, nie da się go nie lubić pomimo tego, że jest czarnym charakterem. Magnetyzująca osobowość

ocenił(a) serial na 7

Rumpel - jest najlepszy. Najbardziej skomplikowany i zabawny. To zazwyczaj czarne charaktery są najciekawsze. :)

użytkownik usunięty
Jaenelle88

Po twoim nicku... muszę zapytać czy czytałaś sagę Czarne Kamienie ?

ocenił(a) serial na 7

Czas przeszły: już przeczytałam. Milion razy. :)

Jaenelle88

Ja Też Rumple i ten jego charakterystyczny "chichot":D

ocenił(a) serial na 7
Mazurian

Mam nadzieję, że w tym sezonie rozwiną jego postać jeszcze bardziej. Twórcy zostawili sobie dużo możliwości :)

ocenił(a) serial na 7

A moim ulubieńcem jest Graham, w postaci ze Stroybrooke, a także jako Łowca (chyba nawet jeszcze bardziej). Piękne jest to, że płakał nad śmiercią zwierząt, a poza tym był naprawdę honorowy SPOILER SPOILER SPOILER, mam nadzieję, że pojawi się jeszcze w jakich sposób, mimo, że umarł. Chciałabym też kontynuacji związku z Emmą.

kropkaaa

"Producers Edward Kitsis and Adam Horowitz commented that Graham's death was always planned and was meant to prove how serious the curse is; they felt that killing a lesser character would not create the intended effect. Although Graham is dead, the producers stated that because of the popularity of the character, they are trying to "move heaven and earth" to bring the Huntsman back"

Producenci Edward Kitsis i Adam Horowitz skomentowali śmierć Grahama jako coś zaplanowanego od dawna, co miało udowodnić jak poważna jest ta klątwa. Czuli, że zabicie pomniejszej postaci, nie da identycznego efektu. Pomimo, że Graham jest martwy, producenci stoją na stanowisku, z powodu popularności postaci, że poruszą niebo i ziemię by przywrócić Łowczego z powrotem".

Źródło:
http://www.hulu.com/watch/338438

Także, ja się nie martwię o Grahama.

ocenił(a) serial na 7
michu1945

Dzięki, że napisałeś, aż dzień stał się lepszy! <3

ocenił(a) serial na 9

Na pierwszym miejscu oczywiście Rample :) od początku mi się jego charakter i osobowość spodobała, a w odcinku o "Pięknej i Bestii" po prostu zabrał mi serce xD
Na drugim Pinokio :D Przystojniak, ale i bardzo ciekawa postać od początku, strasznie tajemniczy.

ocenił(a) serial na 7
Kacorek89

Ja też pinokia :D

ocenił(a) serial na 7

Jefferson - Mad Hatter <3
No i Rumpel jest świetny ;D

ocenił(a) serial na 8

Mr Gold - bezapelacyjnie.

ocenił(a) serial na 10
Monika_10

Rumpel<3 ah, może to dziwne bo jest stary i niezbyt urodziwy, ale jak gra postać Mrocznego, to nawet mnie podnieca:D

ocenił(a) serial na 9
Luuulu

Regina(Królowa), Gold(Rumpel) i August (Pinokio) :D

ocenił(a) serial na 10

Rumpel <3 bezsprzecznie

ocenił(a) serial na 10

Rumpel <3 zwłaszcza po pięknej i bestii ;3 i jeszcze Kapelusznik. On jest taaaaki awwww i wgl kocham tego aktora. jeszcze Graham *-* nie pogodziłam się z jego śmiercią :<