http://www.examiner.com/article/once-upon-a-time-spoilers-is-peter-pan-being-cas t
HAHAHAHAH EPICKIE! :P
btw. dalej nie mogę z tego filmiku który kończy 8 minutowy sneak peek :D
A forum pustoszeje, bo nie ma tutaj żadnych konkursów - jak by były, to odrazu ludzie by wpadali spamować tak jak jest na innych forach :<
Może by zrobić konkurs na paringi po finałowym odcinku, gdy będzie przerwa pomiędzy sezonami, co myślicie? :P
PS. ja tu nieraz po 20x w ciagu dnia zagląam, tak jak np. dzisiaj, że deszcz pada i nie ma co robić :P
No, z Goldem to tak już jest :P
Zaczynał przynudzać, jak dawniej kapelusznik - to mu Lacey trochę namieszała w główce :P
Ale fakt faktem, jakby zrobić listę cytatów, to pasowały by jako co druga odpowiedź na forum :D
a zauważyliście, że 8 minutowym Redż przy rażeniu prądem nie krzyczy, ale już przy tym niby sneak peek nr1 krzyczy na końcu tak jak w promo a to ta sama scena ..nie wiem ...jak to wytłumaczyć, chyba to tak wyedytowali
Pewnie sneak peek zawiera całą tą scenę a promo jest "urwane" w tym momencie.
A kanadyjskie promo widzieliście? Tekst Tamary, że magia nie należy do tego świata oraz "Magic is UNHOLY", daje do myślenia...
O, zapomniałem wgl że canadian promo istnieją, muszę zobaczyć... UNHOLY <3 czyli że bezbożna czy coś w tym stylu, zapowiada się ciekawie :D Może od teraz będzie Wiara vs Magia vs Nauka haha^^
A czy Redż krzyczy, czy nie to chyba już nikogo tak bardzo nie interesuje :< czytam sobie na forach, i od połowy 2 sezonu już nikt jej nie lubi XD
Nawet w konkursie z konkurencyjnego forum filmweba - słodkich kłamstewek, z czołówki w konkursie top evil character, w tym głosowaniu pewnie zostanie wywalona, i zajmie z 10 pozycje XD (nie spodziewałem się, że to powiem, ale chyba bardziej kibicuje Emily z Revenge xD)
Z resztą OUAT coraz dziwniejsze się robi, w ostatnim odcinku jak redż wymazała Henremu wspomnienia, to tak sobie pomyślałem - czemu nie wymazała mu wspomnień o Emmie, i nie uciekła z nim z SB =.=
O drugiej i do obejrzenia np. tutaj:
www.onlinetvlivestream. com/view/174/Abc-live-Streaming-Online-Free-from-Usa-watch-now.html
Ja się boję, że bez napisów mogę czegoś nie zrozumieć a to raczej będzie ważny odcinek. Ale, jeszcze jestem :D
Ja zostaje, może tym razem obejrzę bez problemów ;<
ps. będzie ktoś komentował na reklamach? ;< bo samemu to nuuuda, a mam dość już oglądania reklam orzeszków w stylu gangham, intela, i tych sieci restauracji ze zdrowym żarciem.
Ja też zostaje :) Jak zawsze zresztą ;)) A czasem udaje mi się JAKIMŚ CUDEM oglądać już o 1:00 naszego czasu, nie wiem czy to stream kanadyjski czy co, ale w zeszłym tygodniu tak mi się udało, na dodatek w bdb jakości i bez przerywania :) Jeśli dzisiaj uda mi się taki link zdobyć na tumblrze, jak ostatnio, to wrzucę tutaj ;)
Tutaj jest Stream razem z czatem. Proponuję, by każdy, kto będzie dziś oglądać live ustawił sobie nicka z filmwebu i będziemy mogli komentować (oczywiście po polsku). A podczas bloku reklamowego też tutaj.
www.stream2watch. me/live-tv/abc-live-stream
Ja chyba wole ten o 1, bez chatu :P (ale jak linka nie dostane, to chętnie)
Jeśli tylko Weronika o nas nie zapomni... a i jeszcze jedno - ostatnio też tak oglądałem dziwnie wcześnie - myślałem że to strefa czasowa, czy coś... ale ten wcześniejszy odcinek- przed przerwą a nie ostatni :P
a to nie chodziło o naszą zmianę czasu czy coś? bo ja też ogladalm o1 wcześniej...
Ej a takie pytanie do ludzi, którzy wczesniej oglądali OUAT, jakość spoko czy jak robiona tosterem? :))
Mi sie jakość podoba, taka jak na anyfiles, więc różnicy nie widze. A reklamy (tzn orzeszki w stylu gangham to wkurzają, chodzi mi o przerwy podczas oglądania - można sobie przemyśleć pare rzeczy ;] - albo nacieszyć się czymś, tak jak ja spółką Redż+hook ostatnio - zamiast 15 minut, to dzięki reklamom 20+ minut zanim ona nie zdradziła jego, a on jej) + komentowanie na bierząco są SUPER
nie ma to jak komentować na żywca :D emocję są wtedy super :) a zostaje ktoś na 2 ? bo ja bym się teraz kimneła na 2 i później wróciła ...
Ja oglądam jak tylko się pojawi...
Zapowiada się odcinek o nibylandii i z dużą ilością hooka - nie dam rady wytrzymać godziny :D
Odcinek świetny, ale ta Wendy co za naiwny dzieciuch z niej. I ten cień, lubujący się w młodych chłopcach. Co jest zastanawiające i niepokojące jednocześnie.
Za to mały Bae okazał się dzielny i bohaterski i nawet dla Hook'a, też chyba jest jeszcze nadzieja. Tak myślę :)
A Rumple, ciekawe skąd spryciula wytrzasnął łzy Redż ;)
Tamara i Greg, dwoje niszczyciele magii za dychę. Nieźle udało im się namieszać przez ten krótki czas, trochę po przypiekali Reginę na extra crispy, a przy okazji Snow też się oberwało.
Lacey i Rumple LOL. Lacey chyba teraz już nigdy nie rozstanie się ze swoją butelką.
Neal i Tamara, za to mieli szybki break up.
Evil Queen nawet spętana i bezbronna potrafi zranić, zachowując przy tym zimną krew.
Emma twarda babka, pomimo, że Tamara przywaliła jej z grubej rury to i tak szybko stanęła na nogi. A ta ich walka, fantastyczna, w pewnym momencie nawet miałem myśl, czy czegoś tam nie brakuje, jak np. kisielu.
No i oczywiście musiało być: "- I love You" "- I love You too"
Regina jak na spowiedzi wyspowiadała się, ze swych grzechów.
Od odcinka "Welcome to Stoorybrooke" prześladowała mnie myśl, że to właśnie mały Owen jest tym tym całym "undoing" Rumpla. Od niego się wszystko zaczęło, on był pierwszym ogniwem tego całego łańcucha wydarzeń, którego efekt można zobaczyć w odcinku.
Z niecierpliwość wyczekuję na finałowy odcinek :D
dzięki wielkie za link! uratowałeś mi życie bo ....wstałam o 3 dopiero, zaspałam a twój link wciąż był aktywny i sobie obejrzałam troturki Redż :) dzieki!
Bardzo dziękuje, granie w herosa do tej godziny mnie już wkurzało - ta gra jest taka durna ;<
Teraz żałuję, że obejrzałam. Poza retrospekcjami Bae, jak dla mnie ten odcinek po prostu, kolokwialnie mówiąc, SSAŁ.
Nie znasz się, odcinek był epicki i zaskakujący - 2 szokery pod koniec, a nawet i 3? Dla mnie suuper ;)
2x22 And Straight on 'Till Morning - ABC Season Finale Promo youtu. be/L4y-IoBw718
Redż, Nieeeeeeee!
E... czy Regina się poświęca dla mieszkańców SB? O_O czy tylko mi się tak zdaje?
bo to jest to o czym mówili "Game changer" w finale, i ona będzie pewnie hero teraz, ale luz spoiler przecież zdąrzy na statek, były zdjęcia jak na niego wsiadała :) uff dobrze że je widzialam bo teraz był umierała :D
Ufff... to mnie uspokoiłaś :D dzięki, a zdjęć nie oglądam <3
To dobrze, więc nadal mój fav sh Hook+Regina ma szansę, po za tym Bae żyje, dzięki Hookowi (o ile nie zginął przez evil trio Owen+Hook+Tamara) - więc ten też aż tak zuyyy chyba nie jest ;d
Po za tym teraz mamy 2 nowe czarne charaktery - Gold + Lacey(wreszcie zaczynam lubić tą parę), dodając do tego Tamare, Owena, Regine, Evil Śnieżkę, Hooka i zapewne Maleficent - było ich po prostu za dużo w serialu :P
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWW WWWWWWWWWWWWWWWWWWW!
Obejrzałem odcinek. Emma i Neal wyznający sobie miłość, Młody Bae u Darlingów, cień Piotrusia Pana przypominający zjawę z pierwszego odcinka sezonu oraz diament w rękach Tamary i Grega. Szkoda mi jego ojca, ale na jego miejscu też bym pewnie wysadził w powietrze całe miasteczko.
6/6
Czekam na finał!
odcinek nawet ok, choć cała historia Bae jakaś taka nijaka.
Dobrze że teraz pokażą jak wyłowił go Hook będzie ciekawiej.
Dzielna Regina! Bałam się żeby nie zaczęła błagać Grega o wybaczenie albo coś w tym rodzaju. Plus dla Hooka że też nie zniżył się do ich poziomu i wyszedł.
Dlaczego nikt choć przez chwilę nie pomyślał że Neal żyje? tak to przedstawili jakby zginął a przecież on tylko wpadł do portalu.
Snow i Charming jak zwykle beznadziejni ( Gold nazwał ich 'the Charmings' tak jak my na forum!:), znowu przeszkodzili Goldowi w randce. Generalnie chyba Rumplowi zaczyna coraz bardziej przypadać do gustu Lacey:)
i jeszcze jedno, długo się powstrzymywałam ale ktoś wreszcie musi to powiedzieć, Emilie de Ravin przytyła od początku sezonu chyba z 10 kilo! widać to zwłaszcza po jej nogach i ramionach. ok, ale to taki off topic
czy jestem jedyną osoba, która nie lubi wątku piotrusia pana ? jakoś mi to nie przypadło do gustu
A Redż była genialna :D super to zagrała Lana brakowało mi tylko Hook, który by ja uratował no ale muszę się zadowolić charmingami, bo przynajmniej żyje.
Ona zawsze była gruba przecież... widziałem ją w Roswell, i LOST - nigdy chuda nie była, czasem jedynie to maskują - teraz jednak, jako Lacey eksponuje swoje ciało - więc i tłuszczyk widać :)
Wątek piotrusia też mi się nie podoba, ale wiem - że prowadzi on do historii Hooka, więc na niego oczywiście czekałem. Całe szczęście, że ten 'piotruś' - to mroczny cień, który porywa małe dzieci (przynajmniej nie było aż tak nudno)
Wkurzać zaczynają mnie jednak te zbiegi okoliczości - za dużo ich, mam nadzieje że to jakoś twórcy wyjaśnią, bo jak nie to ocenę chyba obniże - coraz więcej nielogiczności powstaje.
Widzę, że nie tylko ja byłam niezbyt zachwycona Piotrusiem(albo cieniem). Mi on po tym odcinku z jakimś zboczeńcem się skojarzył(aby nie pisać pedofilem...). Zobaczymy czy za tydzień coś więcej o nim będzie.
Sceny z torturowaniem Reginy aż tak straszne nie były. Może dlatego, że już od 2 tyg o tym w promach nawijali. Swoją drogą z Emmy i Redż twarde sztuki. Redż jak usłyszała, że jej zbawczyni nadchodzi sama trochę Owena emocjonalnie "popieściła" i wyszedł z niego niezły psychol. Ogólnie odcinek bardzo dobry ale do "The Miller's Daughter" trochę mu brakowało :/
MUSIAŁAŚ TO POWIEDZIEĆ, TAK?
Ostatnio wystawiają Golda na załamanie nerwowe. Stracił dziewczynę, teraz syna... Boję się, że w finale stanie się zły...Co mnie smuci, bo lubiłam go takiego, jaki był w ostatnich odcinkach.