PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129163}

Degrassi: Nowe pokolenie

Degrassi: The Next Generation
2001 - 2015
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5160
Degrassi: Nowe pokolenie
powrót do forum serialu Degrassi: Nowe pokolenie

Sezon 10

ocenił(a) serial na 9

witam.
zbieram informacje na temat 10 sezonu.
czy duzo osob jest zainteresowanych ogladaniem go??
jak wiadomo nasza tv jest bardzo powolna wiec zostaje nam tylko tlumaczyc.
pierwsza czesc bedzie prosta czyli tak do okolo 5 odcinka, natomiast pozostaa czesc to juz inna para kaloszy i bedzie to bardzo monotonne bo wszystko musze tlumaczyc doglebnie i to dlugo moze zajac ale mysle ze odcinek tygosniowo moglbym zrobic, no chyba ze ktos by mi pomogl. czekam na wasze opinie

użytkownik usunięty
OnaAkaPatss.

Rzeczywiście to jakieś porąbane.. ja to bym chyba mu sprała dupe jakby mi co takiego powiedział. I rozwaliło mnie to, że Jenna dopiero po 5 miesiącach zrobiła test. Po co ten pośpiech, mogła jeszcze cztery miesiące poczekać...

Uwielbiam Riley'a, ma taką sympatyczną twarz :) Fajnie, że się nawzajem wspierają tylko znając scenarzystów Degrassi obawiam się, że zrobią powtórkę z rozrywki i tak jak Marco i Ellie, Anya i Riley się ze sobą prześpią co byłoby totalnie idiotyczne...

ocenił(a) serial na 9

o matko, ja zawsze jestem odcinek w tył, a widzę,że dziś działo się dużo, zobaczę to dopiero jutro :<
Jeśli KC rzuci Jenne, to jest idiotą, no ale cóż.

Mi się wątki ogólnie podobają z Rileym, lubię gościa ;d

użytkownik usunięty
bartekmaksimczuk

Jak myślicie, jak problem ma Alli? Bo mi nic do głowy nie przychodzi a coś nie wydaje mi się żeby zbywał Clare bo po prostu nie chce z nią być.

ocenił(a) serial na 9

on ma chyba 'mroczną' przeszłość i nie przywykł do uczucia zwanego miłością(zauroczeniem). Wszystko było ok dopóki nie zrozumiał,że może to być coś więcej, spanikował i udaje obojętnego żeby tego nie pogłębiać. Myślę,że on coś do niej czujeee.. zobaczymy, wyjdzie w praniu ;D

użytkownik usunięty
OnaAkaPatss.

Też mi się w sumie tak wydawało że boi się tego uczucia.. poczekamy do jutra to może się wyjaśni:)

ocenił(a) serial na 9
OnaAkaPatss.

ha, bingo ! ;d .. w końcu chcę zostać psychologiem.

użytkownik usunięty
OnaAkaPatss.

Z tą "mroczną" przeszłością trafiłeś/aś :P
Choć oczywiście śmierć tej dziewczyny była przykra to jednak myślałam, że będzie to lepiej zagrane.

Fajnie, że Riley zdecydował się przyznać.
Ucieszyłam się, że wróciła Holly i Fiona, i że Fiona była jedną z głównych bohaterek dzisiejszego odcinka.

Trochę dziwna ta nagła zazdrość Adama, przecież wcześniej tamci też spędzali ze sobą dużo czasu..

ocenił(a) serial na 9

na razie coraz bardziej podoba mi się 10 sezon ;) + niech dadzą więcej sava, śliczny jest/

użytkownik usunięty
OnaAkaPatss.

Rozkręcają się, ale i tak nadal najbardziej uwielbiam sezon 9 ;)

Wiecie może w którym odcinku pojawi się Declan bo ponoć ma wystąpić jeszcze w dwóch..

ocenił(a) serial na 9

Mam wielką prośbę, niestety nie mogłem oglądać drugiej części odcinka, gdzie wątek główny to Elli o Clare, może mi ktoś strrecić, ale dokładnie, dlaczego on się tak w stosinku do niej zachowywał ?

nie pamietam jakie to odcinki są, ale bedzie fakt. Oglądam po angielsku wiec racja. Nie chce psuć niespodzianki ale troche sie z nim bedzie działo..

ocenił(a) serial na 9
ficking

Ja wiem, że będzie, ale mi chodzi o wyjaśnienie, ten odcinek już leciał, w pierwszej części się pocałowali, ale potem on się do niej nie odzywał i się skończyło na parkingu między nimi.
I nie mogłem oglądać 2 części, dlatego proszę o opisanie je, jak z nimi dalej było, bo w kolejnym odcinku, który już widziałem, wyglądało jakby byli razem.
Kto może mi to dokładnie opisać ?

użytkownik usunięty
bartekmaksimczuk

Okej, UWAGA SPOILER, jak ktoś nie chce to nie czytać;)
Nie pamiętam dokładnie i mogę się w czymś pomylić no ale mniej więcej było tak:
Clare wyciągnęła od Adama (który znał sekret ) informację gdzie mieszka Elli i pojechała tam na rowerze. Powiedziała mu, że jeśli mają być przyjaciółmi to musi wiedzieć dlaczego Adam ją tak traktował. On na początku nie chciał jej powiedzieć, więc ona zabrała rower i chciała odejść, ale ten kazał jej go zostawić i wsiąść do samochodu. Pojechali gdzieś, stanęli w jakimś miejscu i Elli
zaczął opowiadać że kiedyś pokłócił się poważnie z swoją dziewczyną, ona wsiadła zdenerwowana na rower, wpadła pod samochód i zginęła. No i zakończył tym, że nie chce się wiązać, mniej więcej. Ale szczerze, ja czasami chyba nieuważnie oglądam bo nie pamiętam żeby oni po tej rozmowie zostali parą. Nie wiem nawet po wczorajszym odcinku czy są :P

użytkownik usunięty
ficking

Nie ogarniam twojej wypowiedzi... :p

ocenił(a) serial na 9

Znaczy nie są parą, ale że się już pogodzili, no bo w 1 części to on się do niej nie odzywał.
Dzięki za wyjaśnienie, przynajmniej wiem mniej więcej, co i jak : )

użytkownik usunięty
bartekmaksimczuk

Dobra, już są :P

użytkownik usunięty
ficking

aaa to było apropo Declana;d teraz już rozumiem:P

ocenił(a) serial na 9

oo faktycznie, ja cały czas myślałem, że chodzi o Clare i Elli ;d

użytkownik usunięty
bartekmaksimczuk

ja też ;d

użytkownik usunięty

Słuchajcie a o co chodziło Fionie gdy powiedziała do Holly apropo jej i Sava: "Tylko pamiętaj o moim bracie"? To oni w końcu ze sobą zerwali czy tak jakby odseparowali?

ocenił(a) serial na 9

zrobili sobie przerwę, a holly i sav są parą tylko do zakończenia tego roku szkolnego, tak dla rozrywki.

aaa i jestem wściekła,na to co scenarzyści zrobili z postacią KC. w 9 sezonie, był fajnym chłopakiem,a teraz? Zostawił dziewczynę,którą rzekomo bardzo kochał samą w ciąży. Namawiał Drew, żeby zdradził swoją dziewczynę,Ali (która jeszcze niedawno była jego przyjaciółką), masakraaaa.

ocenił(a) serial na 9
OnaAkaPatss.

No trochę tak, on już i tak w 9 sezonie czasem dziwnie się zachowywał, ale to co zrobił Janie to tragedia, najpierw kochający chłopak, a teraz aborcja.

Holly J po prostu zachowała się dziwnie, zrywa z Declanem a zaraz idzie się całować z Savem i to związek dla rozrywki, stąd te słowa Fiony.

użytkownik usunięty
OnaAkaPatss.

Wiem, że dla rozrywki, ale chodziło mi o relacje między nią a Declanem.
Sorry, dla mnie to jakieś chore. Najpierw się powinno zakończyć związek ostatecznie a potem "zabawiać".

KC rzeczywiście jest dziwny, scenarzyści robią wszystko znienacka że nawet nie wiadomo co ,gdzie. jak i kiedy.

I jeszcze niedawno jak szukałam czegoś apropo Degrassi to natknęłam się na SPOILER także jak coś to nie czytać:P dotyczący Adama i Fiony i mnie to troche zdziwiło;d

użytkownik usunięty

Dzisiejsze zakończenie było niezłe;d
Pamiętam jak kiedyś Rick przyniósł broń do szkoły i postrzelił Jimmiego... to były emocje. Teraz to jakieś wszystko takie bez nich;p

ocenił(a) serial na 9

Ja niestety tego nie widziałem, oglądam o 9 sezonu regularnie, ale da się połapać.
Jak ktoś to nie wie, to będzie 11 sezon Degrassi : )

użytkownik usunięty
bartekmaksimczuk

Ale żałuj, wcześniejsze sezony były o wiele lepsze choć 9 bardzo lubię:):P

ocenił(a) serial na 9

streści mi ktoś wczorajszy odcinek? Przez x factor , kompletnie zapomniałam obejrzeć.

ocenił(a) serial na 9
OnaAkaPatss.

Był ten cały bal. Clare poszła z Fitzem, ona chciała, żeby się z Ellil pogodzili, a on że nie, a ona że co jeśli on przeprosi. A ten że wtedy to możliwe, ale on na pewno tego nie zrobi. To ona leci do Elliego i mówi żeby przeprosił, ten że okej, i później chciał żeby wypili na zgodę a w tym napoju był ten środek na wymioty, no i później on przyszedł z nożem i chciał go walnąć, ale nie zrobił tego, Elli był zestesowany. Wezwano policję, otoczono całą szkołę.
Holy J i Sav w sali teatralnej byli blisko seksu, ale ich polincjatka nakryła, fitza zgarnęłą policja, a Clare i Elli się przyznali, że go wrobili i ta bomba śmierdząca to sprawa Clare.
Kończy się tym, że Simpson wkurzony strasznie na Clare i Elliego i Sava i Holly J za ten wybryk w tej sali i mówi że po feirach nie poznają szkoły.
Jeszcze Ali się dowiaduje od Bianci, że jaDrew zdradził, ale on się tłumaczy i mu wybacza, bo niby się całowali tylko, ale Bianca mówi, że to było więcej i ta wychodzi, chciała z kimś uprawiać seks za kasę w ramach zemsty, ale Drew ją uratował, jego matka była wkurzona strasznie, bo myślała że bądą seks uprawiać.
Trochę tego dużo, bo trochę sie działo, w koncu konczys ie polowa sezonu, w stanach była wtedy przerwa a my dzis zobacyzmy dalsza czesc i dzis bedzie zmieniona czolowka juz : )
Jak chcesz odcinek, to na bajkitv.pl jest do pobrania.

ocenił(a) serial na 9
bartekmaksimczuk

dziękuję ślicznie ;*

użytkownik usunięty
bartekmaksimczuk

Nieprawda, ona nie chciała uprawiać seksu.. przecież gdyby chciała to by się nie opierała. Zależało jej tylko na tym żeby Drew dowiedział się że byli w kotłowni.
No przynajmniej ja tak to odebrałam ;d

użytkownik usunięty

hah przegapiłam;d teraz się zorientowałam... lecę oglądać online, nawet lepiej bo nie cierpię lektora;p

ocenił(a) serial na 9

Nie było nowe odcinka :<

ocenił(a) serial na 9
bartekmaksimczuk

no nie;/ , teraz pewnie przez tydzień - dwa będą powtarzać.

ocenił(a) serial na 9
OnaAkaPatss.

powoli mnie wkurza ramówka ZigZap, jedno piszą, a drugie robią, w sumie przerwy teraz można się było spodziewać, w Kanadzie i USA po 24 odcinkach była dość długa przerwa, pewnie teraz puszczą od początku te 24 odcinki ;x

użytkownik usunięty
bartekmaksimczuk

A to chrzanić ich, jak tylko znajdę więcej czasu to obejrzę sobie online.
Nie było nic ciekawego, jedynie potyczki słowne Alli i Bianci były fajne;d

bartekmaksimczuk

w Kanadzie jest tak, że każdy nowy odcinek Degrassi jest w piątki online na takiej stronce, lecz my nie możemy oglądać bo pojawia sie napis że tylko ludzie z Kanady mogą to robić. Dlatego dzień później jest juz normalnie. A co do Holly J i Declana to bedzie tak w którymś odcinku że on wróci z NY i się z nia spotka. Wroci on aby odebrac nagrode za wystep ktory zrobił. Potem Declan zorganizuje imprezke na której Fiona sie rzekomo upija znowu żeby Holly J mogła zostać na noc przy niej.Udało się Sav poszedł do domu a Declan i Holly zostali i długo rozmawiali, oczywiscie wylądowali w łóżku wkońcu. Rano Holly J wyszła do szkoły. Declan sobie juz wyobrażał że będa znowu razem itp. Potem Fiona rozmawiając z Holly J wywnioskowała że ona nie chciala tego (seksu) i uważa, iż Declan ją zgwałcił bo nie chciala tego. Declan nie mogł w to uwierzyć spotkał się z Holly J u niej w pracy (nie wiem czy te odcinki już były w PL jak załatwiła sobie nową prace). Ale skończyło sie tak że pogodzili się ale nie beda nigdy razem. Declan wrócił do NY a Holly J została w Toronto i była nadal z Savem, któremu potem sie przyznała o wszytskim.. Jak ktoś chce wiedzieć wiecej. Just write ;)

użytkownik usunięty
ficking

Przeczytałam, co mi tam...
Masakra. Bardziej tego spieprzyć nie mogli.. A byli moją ulubioną parą :(

fajną byli parą fakt, ale z Savem potem też sie wszytsko fajnie rozkręci naprawdę ;)

ocenił(a) serial na 9
ficking

a dla mnie oni wcale do siebie nie pasują, widzę ich jako przyjaciół,a nie paree, Holly J i Declan byli nieźli. Teraz najlepszy wątek to chyba Bianka-Drew-Ali ;d

OnaAkaPatss.

ciekawe kiedy zigZap pusci nowa serie degrassi po "wielkich zmianch". Tez bardzo ciekawe ;D

ocenił(a) serial na 9
ficking

na jakim etapie są teraz odcinki ?

ocenił(a) serial na 8
OnaAkaPatss.

Obejrzałam właśnie ostatni świeżutki odcinek 10 sezonu. SPOJLER
Wg mnie najlepszy wątek jak na te odcinki Degrassi, czyli Claire i Eli, trochę się smutno kończy:/ W tym miejscu przynajmniej. Fajna para, widać, że mega iskrzyło, ale trochę mu odwaliło a ona powinna go wspierać w takich momentach,,a nie od razu... Po angielsku oglądałam

Riiko

coś w tym jest, tez oglądalem po ang ale juz dawo 10 sezon obejrzałem calutki. teraz jakos 13 lipca zaczynaja sie nowe. Ja tam osoboscie uważam, że ten chłopak ma cos nie tak z głową, co nie zmienia faktu że moze go troche mi żal.

ficking

WSZYSTKIE ODCINKI ONLINE TU:
http://tv.blinkx.com/show/degrassi-the-next-generation/9gzvpXuyFQ1UmMKi#s10e4

http://watchseries.eu/serie/degrassi:_the_next_generation