PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92244}

Doktor Who

Doctor Who
1963 - 1989
8,2 1,6 tys. ocen
8,2 10 1 1579
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Dziś po dłuższym czasie w końcu pobrał mi się serial prawie kompletny mam (513 odcinków) nna 701 o wadze łącznej 177gb .Pobierałem to od 5 sierpnia 2010 po dziś dzień 14 listopada 2010.
Zakupił bym to chętnie w jakimś sklepie, lecz w żadnym ów klasyki nie było, więc błem zmuszony do pobrania jej z neta.
Obejrzałem kilka odcinków są zaje*** nie żałuję czasu jaki na to poświęciłem.To największa perełka w mojej kolekcji.
Gdyby ktoś chciał to mógłbym udostępnić jemu kilka odcinków , z całym serialem mógłby być problem to w końcu 177gb . .
Wszelkie info udzielam pod nr gg :13267335

ocenił(a) serial na 10
Grzes2010

zazdroszczę, z czego pobierałeś? ja ciągnę z torrenta i na razie utknęłam na pierwszej serii, więc codziennie śledzę pasek pobierania...
ale ja jestem szalonym fanem, więc najwyżej pooglądam niektóre odcinki paręnaście razy, zanim dostanę następne :)

a wydania DVD są, ale tylko brytyjskie. można je do nas zamówić, np. tu: http://forbiddenplanet.com/dvd-audio/cult-tv/doctor-who/classic-doctor-who/
ale pieronem drogie są XD

użytkownik usunięty
shakespeareshakespeare

Jest możliwość oglądania wszystkich klasycznych odcinków za pośrednictwem neta (ja właśnie tak robię).

http://whomanistyka.blogspot.com/p/dw-classic.html

Enjoy dla wszystkich fanów serialu! :]

ocenił(a) serial na 10

chwała Tobie za ten link !! :D

Grzes2010

Matko mnóstwo przestrzeni dyskowej... Obawiam się że to 3/4 mojego miejsca na dysku, które i tak jest już zapchane. Linki ze strony podanej już nie działają niestety. :(

ocenił(a) serial na 10
Grzes2010

Ostatnio zostałem szczęsliwym posiadaczem całej kolekcji Doktora. Mięsiąc ściągania i 201 GB jest

ocenił(a) serial na 10
Grzes2010

Ja ściągnąłem wszystkie odcinki, ale również kupuje DVD, mam już Unearthly Child, The Daleks, The Edge of Destruction, Robot oraz 1 i 5 sezon nowej serii.

Grzes2010

Ja mam już 36,7% (75Gb), a najlepsze jest to ile czasu mi się to pobiera. Już pół roku. Mam najwolniejszy net na świecie, ale przynajmniej uczę się cierpliwości :D

ocenił(a) serial na 10
Zathar

A czy wie ktoś może, czy na tych DVD z forbiddenplanet.com jest możliwość włączenia angielskich napisów? Drogie, fakt, ale ewentualnie kilka można by kupić...