PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26394
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

czy scotty i ta policjanta są razem ??

djhfdguifduighdb

faith_hope_love_peace

policjantka*** :}

dckjhdfigiufuhfjgufcjhgikdfh

ocenił(a) serial na 10
faith_hope_love_peace

Odpowiedziałabym, ale nie odpowiem. Potrzymam cię w niepewności ;p
Ale muszę powiedzieć, że 3 i 4 sezon są the best :)
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 5
LillyR_

To po co wogole zaczynasz pisac skoro i tak nic sensownego nie masz do przekazania? Nastepnym razem sobie odpusc.

ocenił(a) serial na 10
justyna698

Ty jesteś ostatnią osobą, która mi będzie mówić co ma robić. Pisać se mogę co mi się podoba. Poza tym nie wszyscy muszą sobie życzyć, żeby im cały serial streścić.

ocenił(a) serial na 5
LillyR_

Pytanie nie dotyczyło całości serialu, a jedynie jego epizodu, wiec moze lepiej sie tak nie ekscytuj:P

ocenił(a) serial na 10
justyna698

ej, daj sobie na wstrzymanie,
forum jest publiczne i każdy mo,że pisać co mu się podoba, prawda?

ocenił(a) serial na 10
faith_hope_love_peace

a dlaczego najlepsze? ;]

uchyl rąbka tajemnicy xD

ocenił(a) serial na 10
ayta_2

Dlaczego?? hmm :) dzieje się więcej (chodzi mi m.in. o głównych bohaterów) Są ciekawsze historie Ogólnie wydaje mi się, że odcinki są bardziej dopracowane :)

Pozdrawiam :] więcej rąbka tajemnicy nie uchylę ;p

ocenił(a) serial na 7
faith_hope_love_peace

Też chciałabym wiedzieć,czy będą razem, więc proszę o odpowiedź lub chociaż małą wskazówkę.

ocenił(a) serial na 10
Sarita_3

Jeśli mowa o Jo i Scottym to:
Wydaje mi sie że ona chyba nie chciała mieszać pracy z życiem prywatnym więc sami sobie odpowiedzcie czy są razem ...;] chociaż przecież nigdy nic niewiadomo do końca ...:]

ocenił(a) serial na 10
Sarita_3

Nie, nie będą razem. Ona grała tylko w kilku pierwszych odcinkach 3 sezonu. Nie wiem jak z nią będzie w 4 sezonie pod koniec, bo jestem właśnie na końcówce 4 sezonu. Ale i tak bez niej też jest spoko. Niestety pewne sprawy utrudniają mi obejrzenie tego super serialu do końca :)
Pozdrawiam :)
no i ok jak ktoś będzie chciał coś wiedzieć to odpowiem, jeśli będę znała odpowiedź.
tylko kurde żeby się nie kłócić na forum, bo to bez sensu jest.

ocenił(a) serial na 5
LillyR_

Pewnie ze bez sensu:P Dzieki za odpowiedz:P Pozdrawiam:P

ocenił(a) serial na 10
LillyR_

wydaje mi się, że już jej nie będzie nawet w 4.
bo na wszystkich stronach z obsadą do 5 odcinka była podana.
a od 6 z 3 serii do ostatniego 4, już nie ma.

pozdrawiam.

faith_hope_love_peace

Wielka szkoda...Moim zdaniem bardzo do siebie pasowali :-]
No ale cóż.

ocenił(a) serial na 7
faith_hope_love_peace

Też myślę, że do siebie pasowali, poza tym fajnie, gdyby była jeszcze jedna kobieta oprócz Lilly.

ocenił(a) serial na 10
Sarita_3

Będzie i tak, już niedługo ;D
tyle że nie Jo.

ayta_2

ale beznadzieja, że jej nie będzie (jeśli to prawda...), bo fajnie między nimi iskrzyło... w ogóle Scotty jest HOT :*

ocenił(a) serial na 10
kirke_4

no mi też szkoda,
właściwie to nic do niej nie miałam, a mogło się fajnie rozkręcić.
hot, hot, kto tak nie uważa... ;]

ocenił(a) serial na 5
ayta_2

Hot jak najbardziej, szkoda ze nie beda razem, fajna historia sie tworzyła:P Ale coz to w koncu serial kryminalny nie M jak Milosc hehehe :-]

ocenił(a) serial na 10
justyna698

Oglądałam 4 sezon do końca i mogę powiedziec na 100% ze Jo nie ma :) pojawi sie za to pewna pani prokurator a jush w 3 sezonie nowa policjantka która moim zdaniem jest duzo fajniesza :)
Ja osobiscie Jo nie lubiłam więc nie żałuje ze jej nie ma :) ale to tylko moje zdanie =)

ocenił(a) serial na 10
kasienka_3

tak?
o pani prokurator nie wiedzialam, a o nowej detektyw tak i powiem szczerze, że żadna nie wydaje mi się lepsza czy gorsza,
a mimo to nie jestem szczęśliwa że Jo nie będzie, nie lubię jak wątki się urywają bez większego sensu ;P

ocenił(a) serial na 10
ayta_2

Fakt nagłe zniknięcie Jo było trochę nieprzemyślane ;/ właściwie niewiadomo czemu jej nie ma ... Być może był zły odbiór postaci albo cos w tym stylu, w każdym razie powinni troche inaczej zakończyć jej watek jesli faktycznie jush go zakonczyli bo kto wie moze Jo znowu pojawi sie w 5 sezonie :D
Co do pani prokurator to czy była prokuratorem to nie jestm pewna ;p w kazdym razie pojawiła się chyba w 4 odcinkach,a aktorka która bedzie ja grała nazywa się Bonnie Root :). Dawno jush ogladalam 4 sezon wiec nie pamietam dokladnie ale zdaje mi się że ona bedzi sie sprzeczała ze Scottym za kazdym razem kiedy sie pojawi ale tak naprawde to zdaje mi sie ze on jej sie podobal ;], przynajmniej tak to czasem wygladalo, a po tym postrzale Lilly to własnie ona podejdzie do Scotty'ego zeby go pocieszyc a przynajmniej to wygladalo na cos w stylu pocieszenia...:) nooo to tyle :) jak sobie cos przypomne to moge napisac :)

ocenił(a) serial na 10
kasienka_3

takie właśnie zakończenia kojarzą mi się z telenowelami, zły odbiór postaci to może być prawda, mało kto wyrażał się o Jo chociaż obojętnie, a może po prostu coś aktorce nie pasowało już. Mogliby chociaż wspomnieć coś że odchodzi, a tak to cisza ;pp
Dzięki za streszczenie, już zaczynam zdobywać 4 sezon ;] bo wydaje się być ciekawy. Kolejna co leci na Scotty'ego. Ma facet powodzenie =)

ocenił(a) serial na 10
ayta_2

Ta nowa policjantka będzie się nazywać Kate Morris z narkotykowego chyba :) i jest spoko.
A Scotty był wczoraj w CSI NY
"Nazywam się Scotty Valens i jestem z wydziału zabójstw Philadelphia" :)

Fajna była Jo i naprawdę pasowali :p

Tak szczerze to chyba najdłuższy temat jaki się znalazł na filmwebie, który dotyczy "Cold case"

Poza tym fajny jest Valens, ale ja jakoś uwielbiam głos Stillmana :P i poczucie humoru Very. Złożyć do kupy i spoko facet by wyszedł ;p

ocenił(a) serial na 10
LillyR_

Kat Miller ;]
oj, a ja wlasnie wczoraj nie obejrzalam.
pech ;)

O widzę, że jesteś jedną z niewielu osób które uważały ja za fajną ;D

Niech trwa jak najdłużej i niech więcej takich będzie ;]

Dla mnie Vera (jeśli chodzi o zachowanie, oczywiście) jest the best, taki na ludzie przeważnie ;P

ocenił(a) serial na 10
ayta_2

Hehe ja tesh lubie Verę aleee nie ujmujmy nic Lilly mimo tego że miała trudne dzieciństwo i teraz tesh ma niełatwo to przeciez jest strasznie barwna postacią, troche chyba pogubiona w tym wszystkim, w swoich uczuciach i w zyciu osobistym :(. Jest świetnym detektywem ale wydaje mi sie ze zyje sama praca... Ciagle przezywa jakies zawody milosne...Licze na to ze nie tylko Scotty bedzie ciagle przebieral w dziewczynach bo przeciez Lil tesh sie cos od zycia nalezy, mysle ze zaduzo razy dostawala od zycia kopa wiec przydalby sie jakis pozytyw w jej zyciu(procz pracy oczywiscie). Ale z drugiej strony nie chce zeby zrobil sie z tego serialu typowy "tasiemiec" :/ licze na subtelne rozwiniecie milosnego watku detektyw Rush :)

ocenił(a) serial na 10
kasienka_3

Jasne, Lilly jest ok, ale większość z nas chyba gustuje w facetach ;]
Podobno już jest podpisany kontrakt na 7 serii (gdzieś tak czytałam) więc wiadomo że wszystko może się już zdarzyć.
Z tym, ze w filmach jest raczej tak, ze to panowie przebierają w dziewczynach a panie przeważnie są nieszczęśliwe.
Jednak 'subtelnego' wątku nie odmówię, byleby nie było to robione 'zbyt na chama' bo serial straci swój urok ;]
A co do tego że jest tak poszkodowana przez życie - role lubią się odwracać ;)

ocenił(a) serial na 10
ayta_2

Scotty też nie miał łatwo w życiu.
Ja tam lubię Lilly, chociaż na początku nie przypadła mi do gustu. Ale jak moja poprzedniczka stwierdziła wolę męskich bohaterów serialu :p

ocenił(a) serial na 10
LillyR_

a kto miał? ;p
ja w ogóle od początku nic do niej nie miałam, ale też jej nie uważam za najfajniejszą. Myślę, że to dlatego bo panowie robią sobie jakieś żarty czy coś a ona jest taka zbyt normalna ;p
a właśnie dlatego lubiłam Jo bo ją zrobili na taką nie za bardzo w porządku (przynajmniej na początku) ;]

ocenił(a) serial na 10
ayta_2

No właśnie Kat Miller :] Zawsze mi się to myli ;p Taka jestem zapatrzona w ten serial :p że nawet błędów nie zauważam

faith_hope_love_peace

Hehe Lilly R. musisz wiedzieć,że jak już założę jakiś temat,to bedzie się on ciągnąl jak lasagne... :} Pozdro

ocenił(a) serial na 10
faith_hope_love_peace

no to zakładaj więcej takich tematów ;D
przynajmniej można sobie popisać ;pp

ocenił(a) serial na 10
faith_hope_love_peace

A ja tam Jo nie lubiłam.

Za to Lilly lubie bardzo. Tak samo jak Scotty'ego.