PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

oglądam go od niedawna i trochę skokowo (3 seria na axn, 4 na tvp 2, 1,2 nie widziałam. początku trzeciej zresztą też nie. początku czwartej też ups....) kiedyś nadrobię. o co chodzi z tymi tabletkami. po co on je bierze? na ta nogę? i czemu taki z niego ćpun, w jednym z ostatnich odcinków, które oglądałam z 3 serii, prawdziwy detoks tam się odbywał;-) i one nie przeszkadzają mu takie opiaty w tej diagnostyce? i czemu, skoro jest lekarzem, nie może sam sobie wypisywać recept? i ma z tym takie problemy? i czy będzie siedział za to ćpanie? jak to tak właściwie jest? dzięki za odpowiedz z góry,

ocenił(a) serial na 9
reitti58

No więc najlepiej oczywiście byłoby obejrzeć zaległe odcinki :) ale tak w skrócie to House bierze vicodin (te tabletki) na bolącą nogę ale przez to że zażywa je już długo to się od nich uzależnił. Jak widać nie przeszkadza mu to w diagnostyce :) jest świetny w tym, co robi. Sam jako lekarz nie może sobie pisać recept, takie przepisy :) Napisze tylko jeszce że będzie miał przez prochy spore kłopoty, on i jego współpracownicy. Przez to fragment z detoksu o którym wspomniałaś. Więcej dowiesz sie oglądając serial. Warto,bardzo ciekawy, polecam :D

Suerte2501

dzięki za odp. będę oglądała, bo mnie wciągnął ten serial,( mimo, że medycznych nie lubię;-)) a zaległe serie kiedyś nadrobię:-)