ostatnio nie lukałem w Housa ale dzisiaj lukłęm i widzę że zapowiadany jest s8e01 a z tego
co słyszałem to House (Hugh Laurie) odszedł tzn. nie przedłużył kontraktu czy to miało być
po 8 sezonie ??
ja się nie dziwię, że lisa odeszła skoro ma lepsze aspekty niż staczający się House. Spencer z kolei zawsze podpisywał kontrakty na ostatnią chwilę, chociaż teraz to już naprawdę zaczynam się martwić bo długo go nie podpisuje.
szczerze to im dłużej to ciągną to coraz bardziej jest naciągane, myślę że niedługo strasznie go zepsują...
z jednej strony dobrze ze powstaje nowy sezon, ktory dostarczy nam kolejne odcinki, ale z drugiej strony powoli zacznie burzyc obraz calego serialu, w koncu robi sie to juz prawdziwy tasiemiec, dla mnie bez cameron juz nie bylo to samo, potem 13, a bez dr cuddy i chase juz w ogole sobie nie wyobrazam housa
mam przynajmniej nadzieje ze usmierca postac lisy cuddy, a nie wymysla rozstania z housem z jakiegos blachego powodu
housa zaczela ogladac miesiac temu, bo zawsze byłam wielka przeciwniczka i narazie ogladam 12odcinek 7sezonu;) wiec juz sie nie moge doczekac finału!