jak by taki lekarz mnie miał badać to dał bym mu w zęby i poszedł do domu
już w to wierze jakbyś był tak chory jak nie którzy z serialu to już widzę jakbyś poszedł do domu. tzn wolałbyś grzecznego głupka niż chama który cię wyleczy? Chyba sam nie wierzysz w to napisałeś.
Nie zapominajmy, że House pracuje też w przychodni, a tam pacjenci są w lepszej formie.
Ale nie zapomnij tez jacy tam z reguły kretyni przychodzą przykładów można by mnożyć i nie ma się co dziwić że sarkastycznie reaguje :-)
Wielu pacjentów w obecności House'a wychodzi na głupków, ale każdy głupek, którego stan zdrowia nie jest ciężki, może się zdenerwować i zareagować agresywnie.
Ale Ja nie mówię o przypadkach kiedy jak piszesz że przy nim wychodzą ale to już zachowania skrajne, np kobieta która uważa że umie używać inhalatora a używa go jak dezodorantu, albo laska która używa galaretki owocowej jako środku antykoncepcyjnego. Nie mów że sam nie zareagowałbyś ironicznie do takiej osoby. Autorzy serialu nie raz pokazują aż przesadnie jacy amerykanie są "mądrzy" !!! :-)
███▓▓▓▓╬╬▓█████╬╬╬╬╬╬███▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬█ ███▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬▓██╬╬╬╬╬╬▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█ ████▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█ ███▓█▓███████▓▓███▓╬╬╬╬╬╬▓███████▓╬╬╬╬▓█ ████████████████▓█▓╬╬╬╬╬▓▓▓▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬█ ███▓▓▓▓▓▓▓╬╬▓▓▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█ ████▓▓▓╬╬╬╬▓▓▓▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█ ███▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█ █████▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█ █████▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬██ █████▓▓▓▓▓████▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬██ ████▓█▓▓▓▓██▓▓▓▓██╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬██ ████▓▓███▓▓▓▓▓▓▓██▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬█▓╬▓╬╬▓██ █████▓███▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓╬╬╬╬╬╬╬█▓╬╬╬╬╬▓██ █████▓▓█▓███▓▓▓████╬▓█▓▓╬╬╬▓▓█▓╬╬╬╬╬╬███ ██████▓██▓███████▓╬╬╬▓▓╬▓▓██▓╬╬╬╬╬╬╬▓███ ███████▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬████ ███████▓▓██▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓████ ████████▓▓▓█████▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█████ █████████▓▓▓█▓▓▓▓▓███▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓██████ ██████████▓▓▓█▓▓▓╬▓██╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓███████ ███████████▓▓█▓▓▓▓███▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓████████ STOP ACTA!!!
A dało to coś i tak koniec końców Tritter przegrał, a po Housie i tak to spłynęło!!!
Dla mnie House nie wygrał tej potyczki, ale przynajmniej nie poszedł do więzienia, co i tak w sumie było zasługą jego szefowej.
Oczywiście, że House przerżnął na całej linii. Moim zdaniem, ten wątek był jednym z najciekawszych w całym serialu, a i aktor David Morse zagrał znakomicie.
Dla czego uważasz że przegrał na całej linii? A dla mnie jego gra akurat w tym serialu niby "Brudny Harry", ciągle żujący gumę bardziej mnie irytowała niż się podobała.
Dlaczego? Uważasz, że jeśli ktoś wygrywa dzięki fałszerstwu, inaczej mówiąc świadczeniu nieprawdy(przez swoich przyjaciół), to jest wygranym? To, że spłynęło po Housie, nie najlepiej świadczy o naszym bohaterze.
A co do Morse'a i jego roli. Zagrał postać z krwi i kości, a nie papierową kukłę, jakich wiele w tym serialu. A swoją drogą, trafił "swój na swego". Tyle tylko, że Twitter okazał się silniejszy od House'a.
Tak w tym przypadku uważam ze tak wygrał, a co detektyw osiągnął nic tylko stracił czas i pieniądze. A House sprawdziła lojalność współpracowników i lojalność przyjaciół. I w tym wygrał!!! On w gruncie rzeczy nie łamał prawa (może delikatnie) ale nie w tej mierze jak myślał Tritter. Tylko aby sobie pomóc czy to w gruncie rzeczy jest łamaniem prawa? Jak nie będziesz miał coś jeść i ukradniesz bułkę, to fakt jest kradzież ale ale jak poznasz całą sytuacje też odpuścisz!!! A rola którą zagrał Trittera to pośmiewisko koleś który nie ma praktycznie żadnych podstaw dla swojego widzi-misie drąży sprawę i marnuje kasę podatników!!! ŚMIECH :-) Ogólnie jego rola i postawa jest bardziej komiczna niż prawdziwa!!!
To ja nie wiem o co tobie!!! Koleś powiedział co innego niż ty w pierwszym swoim poście napisałeś. Ze Tritter jest 'Bolo" a teraz kończysz w sposób jakbyś sam nie wiedział co chciałeś osiągnąć, Ja wiem o co mi chodzi w dyskusji z tobą ale ty chyba nie wiedziałeś!!! Pozdrawiam!!!
Twoje meandry intelektualne mnie powalają, dlatego sobie odpuszczę. Widocznie nie dorosłam. Także pozdrawiam, chociaż bez wykrzykników, bo aż tak mnie ta dyskusja nie podnieca.
Słuchaj nie chciałem nikogo obrazić, tylko różnimy się poglądami wiec chciałem się z ciekawości dowiedzieć czym się kierujesz. Ja akurat nie lubię tego momentu w tym serialu bo akurat dla mnie jest sztuczny. Jak w wielu sprawach można się różnić i szanuje twoje zdanie ale, Ja mam odmienne. I nie twierdze ze nie dorosłaś tylko ze mamy inne zdanie i szanuje to. Pozdrawiam!