Nie wiem, moze dlatego ze widzialem ich w innych filmach w calkiem odmiennych rolach. Szczegolnie 13 odpada, a Taub w sumie jako jedyny moze byc. Jak ogladam Housa i pojawiaja sie Cameron i Chase to jednak oni najlepsi byli do tych ról
A ja ich (obecnych w ekipie) nie widziałem w innych filmach, ale odkąd zmienili team House'a, wydaje mi się jakby serial stracił pod względem gry aktorskiej.
I przyznaję, że o wiele lepsza była poprzednia ekipa z Cameron, Chase i Foreman'em (który niby jest w ekipie, ale ma mniejszy udział niż 13, Taub i Kutner). Może scenarzyści postanowili wprowadzić nowe wątki, nowe problemy związane z nowymi osobami, bo z poprzednimi pomysły się im wyczerpały. Ale jakoś nie widzę, by zmiana ta była na lepsze. Nie mówiąc już o aktorskich umiejętnościach, np. 13.
Na jednym z for 83% jest za starym team'em. Może to i kwestia przyzwyczajenia, ale może i bardziej ciekawszych aktorów, którzy po prostu nadawali się do tych ról.
Szkoda, szkoda, bo cierpi trochę na tym cały serial. Nawet odnoszę wrażenie jakby pierwsze trzy sezony były ciekawsze, śmieszniejsze i bogatsze w treść.
Ciekawe tylko do czego chcą doprowadzić scenarzyści, bo w sumie to oni głównie odpowiadają na kreowanie wątków i relacji między postaciami. Czy są jakoś w stanie uwzględniać opinie widzów czy tylko pisać, co oni uważają, że się spoboba?
Musze sie zgodzić z większością tej wypowiedzi. Chociaż nie wiem jak dla innych, bardzo podobały mi sie odcinki z ich udzialem, kiedy House wybierał nowy team, teraz są dla mnie neutralni, jednak bardzo ciesze sie, ze Forman caly czas jest "w pobliżu" :p