PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

6 sezon

ocenił(a) serial na 8

co będzie w 6 sezonie bo nie chce mi sie czekac na najlepszy serial jaki pokazują w TVP!

ocenił(a) serial na 10
KrisU1111

Co będzie? Możemy jedynie snuć domysły na temat 6 sezonu. Na razie 5 jest świetny;)

ocenił(a) serial na 10
KrisU1111

Będzie na pewno już kręcą :D Reszta info na stronce
http://www.house-md.pl/category/sezon-6/

ocenił(a) serial na 7
KrisU1111

Jak do tej pory mi wiadomo nigdy nie powracali do wyleczonych/uśmierconych pacjentów....a ciągle wracają do Kutnera....więc może okazać się, ze House miał coś wspólnego z jego śmiercią....nie twierdzę, ze coś zrobił ale wydaje się mi, że jakieś wydarzenie było...coś jak z Amber. Wiadomo nie jego wina bo chciał żeby to Wilson przyjechał i nie miał żadnego wpływu na wypadek...tak samo może być z Kutnerem...np przypomni sobie o jakiejś rozmowie w której za bardzo mu dogryzł, albo powiedział mu coś o jego zmarłych rodzicach (w końcu miał świetnego detektywa:D)....zacznie przypominać sobie rzeczy, w których brała udział jego druga osobowość....albo najzwyczajniej w świecie House odkryje, ze można wyleczyć brata Wilsona:D Kto ich tam wie:D Może dadzą więcej "izby przyjęć".... kocham te jego rozmowy z pacjentami:D Szkoda tylko, że pół roku trzeba bedzie czekać na 6 sezon:( Oby było warto:D