Ja na razie z tego co widzę to nie padła żadna konkretna odpowiedź czy będzie 8 sezon czy
też nie . Szukałem na necie i też za wiele nie znalazłem . Jeśli ktoś będzie coś wiedział
proszę żeby o tym napisał w tym temacie
z tego co ja czytałem będzie 8 seria, ostatnia. Hugh powiedział , że musi wrócić do rodziny, naprawić małżeństwo itd i zacząć promować swoją nową płytę : )
Moim zdaniem nie powinno być sezonu 8 widać że oglądalość spada po co ludzi torturować na co to komu i tak ten sezon 7 każdy oglądał z ciekawości tak jak ja i tak serial Dr.House jest najlepszym serialem wszechczasów .
Zgadzam się z tobą powinno się wszystko skończyć na 6 sezonie przynajmniej jakoś by to wyglądało i miało normalne zakończenie . A tak mam wielki nie dosyt po 7 sezonie a w szczególności po ostatnim odcinku . Według mnie jak nie zrobią 8 sezonu w którym by pociągli wątek z ostatniego odcinka 7 sezonu to ten serial jak dla mnie upadł na wartości .
Zgadzam się z wami, 7 sezon przeleciał i poza niektórymi scenami nie było nic ciekawego. Wiecie jak to jest z tasiemcami im więcej odcinków tym więcej kasy. Gdyby Hugh nie odchodził z serialu to i by się pojawił 8 i 9 sezon i nie wiadomo ile jeszcze. Ale wydaje mi się że Hugh doskonale wie że koniec tego serialu jest bliski i lepiej go zakończyć w chwale niż na dnie. Mam nadzieję że 8 sezon będzie lepszy od 7 który przeleciał i nic. Wierzę w scenarzystów House że zakończenie ten wspaniały serial w wspaniały sposób na jaki zasługuje House!