A jednak! Po miesiącach spekulacji i domysłów, wreszcie wiemy na pewno że w finałowym odcinku serialu "House" pojawi się Jennifer Morrison. To oznacza, że dr Cameron będzie towarzyszyć głównym bohaterom w ostatniej odsłonie serii.
Info za http://showtv.pl/news_item_3438.htm
Bardzo się cieszę! Ciekawe, czy Cameron zdąży poznać Masters i Adams? I czy wróci do Roberta? Achhh, setki pytań, cztery odcinki... brakuje jeszcze Cuddy. niby nie wraca, ale Cameron też niby nie wracała, sama tak mówiła, twórcom jednak udało się to zachować w tajemnicy. Czyżby z Cuddy było tak samo? Wcale bym się nie zdziwił. To jednak nie oznacza, że bym się ucieszył. Nie chcę żeby ostatni odcinek serailu należał do Cuddy. Przez jej odejście cudem udało się uniknąć kolejnej dawki crapu, tym razem pod tytułem " Czy Lisa przebaczy Gregowi przemeblowanie salonu bez jej zgody"
OGROMNIE się cieszę ! :)) Cameron, Chase, House jak za dawnych czasów! Bardzo lubię Jennifer(Cameron) i ciesze się, że będą mogła ją zobaczyć.
Bardzo lubię też 13 - Remy :)) i polubiłam od początku Adams (sympatyczna) , nie znoszę zaś Masters , ulgą było dla mnie gdy zniknęła na chwilę z serialu , nie cierpię jej x