Czy wy naprawdę chcecie wywołać jedną, wielką wojnę o miejsca?! Czy wy naprawdę postradaliście zmysły?!
Jeszcze nie dawno House był na pierwszym miejscu. Teraz tajemniczo spadł na 3...
Jeżeli wy, drodzy antyfani doktora, chcecie walczyć z nami, fanami, to jak Boga kocham jest to obłęd! Zakładanie miliona kont, po to by dać ,,1"?!! Okey, nie ma sprawy... ocena za ocenę!
Ludzie opamiętajcie się!!!!!
Ja w ogóle nie zwracam uwagi na ten ranking i sama nie wiem jaki serial zasługuje na jakie miejsce...najlepiej mieć to gdzieś i myśleć wg własnych poglądów, a nie kłócić się i walczyć z kim kogo raduje, że House spadnie na 3 miejsce
Ja oglądałam wszystkie 110 odcinków , oceniłam go pół roku temu na 7/10 i pomimo, że bardzo lubię oglądać ten serial nadal zostawiam taką ocenie,(może dałabym 7+ ;]) bo mnie taka ocena satysfakcjonuje (innym medycznym serialom daje 4,5/10)
Dlaczego to wydaje mi się podchodzić już pod fanatyzm?
No ludzie bez przesady to tylko ranking. Mówię tu zarówno o tych rzekomych osobach zakładających "miliony" kont by dać "1" Housowi, ale również i o tych którzy fanatycznie walczą pierwsze miejsce dla swego bóstwa. Ja również jestem fanką Housa, ale FANKĄ a nie FANATYCZKĄ i fanatykom mówię "opamiętajcie się". To tylko serial, to tylko ranking i nikomu nic by sie nie stało gdyby nawet House byłby w tym rankingu ostatni. Zaręczam wam to. Naprawdę tworzenie armii przeciw anty fanom jest śmieszne. Kochasz ten serial? ok, kochaj go, oglądaj go, szanuj go, wyrażaj swoją opinię ale na litość boską to tylko serial ;)