PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Nie było w ubiegłym tygodniu, nie ma i dziś... 4 sezon się chyba jeszcze nie skończył?

użytkownik usunięty
miss_russ

TVP2 pokazała dopiero 6 z 16 odcinków. Przerwa jest spowodowana meczami UEFA, ale za tydzień już będą 2 odcinki :):).

Noooo... :| Cały czas przepadają odcinki na TVP2, bo jakieś tam mecze... Słusznie zostało powiedziane - ja też byłabym za tym, żeby mecze były emitowane na TVP1. I wszyscy byliby zadowoleni. Pozdrawiam.

miss_russ

4 sezon jest aktualnie nadal nadawany. Po prostu tak wypadło, że zdarzyły się dwa mecze. Za tydzień, mam nadzieję, doktor wraca.

ocenił(a) serial na 10
Fuck_like_a_star

Nie mam nic do piłki nożnej, ale szlag mnie trafia przez brak emisji z powodu meczu. Niech przerzucą Puchar Uefa na TVP1, gdzie i tak dno jakieś puszczają.

miss_russ

jaki żal...nie puszczac House'a z powodu kilkunastu średniej inteligencji ludzi uganiających się za kawałkiem skóry czy czegoś tam

ocenił(a) serial na 10
taCoryje

Niestety ani Ty, ani ja, i podejrzewam, że żaden kto o nich tak myśli nie będziemy nigdy tak opłacani i podziwiani jak tych kilkunastu średniej inteligencji ludzi uganiających się za kawałkiem skóry ;)

I popieram tego kogoś pode mną, N w VOD już ma cały 4 sezon, i to z lepszym lektorem niż na TVP ;)

ocenił(a) serial na 9
taCoryje

taka juz telewizja publiczna........zal....czy te mecze naprawde maja wieksza oglodalnosc niz dr house???

mam nadzieje ze za tydzien bedzie :)

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

Polecam wybór telewizji N- co tydzień dodaje swoim klientom nowe odcinki i w zeszły czwartek zakończyła już 4 serię :)

tanuki

A ile liczą sobie za taki odcinek? Dodają napisy?

ocenił(a) serial na 10
LadyEire

Ile sobie życzą to nie mam pojęcia, bo nie mam N i się tym zbytnio nie interesowałem, ale napisów raczej nie dają, bo (i tu znów muszę się powtórzyć :P ) na N cały 4 sezon jest z lektorem, wg. mnie lepszym od tego z TVP.

ocenił(a) serial na 10
LadyEire

jesli jest wykupione VOD to seriale sa za darmo.

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

Przyznam się szczerze,że myślałam,że w związku z żałobą narodową wyemitują jednak House'a zamiast jakiegoś meczu :(

użytkownik usunięty
justyna_rad

No w końcu jeszcze kilka dni temu zamiast "Dlaczego nie" puścili "M jak miłość" <hahaha>.

ocenił(a) serial na 10

Podobno House'a statystycznie ogląda od 3 do 4 mln Polaków więc każdy kolejny tydzień bez emisji serialu zwiększa w społeczeństwie napięcie nerwowe...

ocenił(a) serial na 9
Arekgofi

Moja mama też zaczęła oglądać House'a i wczoraj trzy razy się mnie pytała,kiedy będzie leciał w tv :D Jak jej powiedziałam,że jest mecz to położyła się spać,bo nie miała co oglądać :)))

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

Mam pytanko: na TVP 2 szedł tylko sezon 4? czy był tez 1, 2 i 3?

DANKEN88

Chyba były wszystkie, choć ja skapnełam się, że leci na TVP2 jak puszczali 3 sezon.

ocenił(a) serial na 10
DANKEN88

Wszystkie były.
Teraz leci 4 sezon a na AXN leci akurat 3.

Ayane

były były,, ale np 4 to chyba od 70-tego odcinka..

trzeba jeszcze mieć AXN

Yook

aha sorki..
od pierwszego odcinka, tylko tam numeracje zrobili wszystkim seriom naraz