Nie było w ubiegłym tygodniu, nie ma i dziś... 4 sezon się chyba jeszcze nie skończył?
TVP2 pokazała dopiero 6 z 16 odcinków. Przerwa jest spowodowana meczami UEFA, ale za tydzień już będą 2 odcinki :):).
Noooo... :| Cały czas przepadają odcinki na TVP2, bo jakieś tam mecze... Słusznie zostało powiedziane - ja też byłabym za tym, żeby mecze były emitowane na TVP1. I wszyscy byliby zadowoleni. Pozdrawiam.
4 sezon jest aktualnie nadal nadawany. Po prostu tak wypadło, że zdarzyły się dwa mecze. Za tydzień, mam nadzieję, doktor wraca.
Nie mam nic do piłki nożnej, ale szlag mnie trafia przez brak emisji z powodu meczu. Niech przerzucą Puchar Uefa na TVP1, gdzie i tak dno jakieś puszczają.
jaki żal...nie puszczac House'a z powodu kilkunastu średniej inteligencji ludzi uganiających się za kawałkiem skóry czy czegoś tam
Niestety ani Ty, ani ja, i podejrzewam, że żaden kto o nich tak myśli nie będziemy nigdy tak opłacani i podziwiani jak tych kilkunastu średniej inteligencji ludzi uganiających się za kawałkiem skóry ;)
I popieram tego kogoś pode mną, N w VOD już ma cały 4 sezon, i to z lepszym lektorem niż na TVP ;)
taka juz telewizja publiczna........zal....czy te mecze naprawde maja wieksza oglodalnosc niz dr house???
mam nadzieje ze za tydzien bedzie :)
Polecam wybór telewizji N- co tydzień dodaje swoim klientom nowe odcinki i w zeszły czwartek zakończyła już 4 serię :)
Ile sobie życzą to nie mam pojęcia, bo nie mam N i się tym zbytnio nie interesowałem, ale napisów raczej nie dają, bo (i tu znów muszę się powtórzyć :P ) na N cały 4 sezon jest z lektorem, wg. mnie lepszym od tego z TVP.
Przyznam się szczerze,że myślałam,że w związku z żałobą narodową wyemitują jednak House'a zamiast jakiegoś meczu :(
No w końcu jeszcze kilka dni temu zamiast "Dlaczego nie" puścili "M jak miłość" <hahaha>.
Podobno House'a statystycznie ogląda od 3 do 4 mln Polaków więc każdy kolejny tydzień bez emisji serialu zwiększa w społeczeństwie napięcie nerwowe...
Moja mama też zaczęła oglądać House'a i wczoraj trzy razy się mnie pytała,kiedy będzie leciał w tv :D Jak jej powiedziałam,że jest mecz to położyła się spać,bo nie miała co oglądać :)))