PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

jest sezonem ostatnim? Czy jest to na 100% pewne?

ocenił(a) serial na 10
elbondo13

Chyba tak, sam aktor Hugh Laurie powiedział, że w 9 sezonie nie będzie już grał. A serial bez housa to już nie serial. Oby 8 sezon skończyli z pompą

ocenił(a) serial na 8
elbondo13

Co za szczeście już w 7 sezonie nie dało się tego oglądać, ziewałem z nudów. Tak więc obejrzę 8 sezon i koniec. Dzięki za dobrą wiadomość.

yanek75

To się ucieszę, a cię rozczaruje- podczas kręcenia osmego sezonu Laurie jakby zmienił nieco zdanie, a prezes FOX'a powiedzial wrecz, ze nie wyobraza sobie stacji bez House'a

ocenił(a) serial na 8
Rexus88

Skoro gdzie indziej piszesz że 8 sezon znów jest lepszy to O.K. Zobaczymy może w 8 się poprawili to i 9 będzie lepszy. Tak naprawdę to zależy od Lauriego. Jak jego nie będzie to i Housa nie będzie. Zobaczymy.

użytkownik usunięty
elbondo13

Moim zdaniem to powinno być już koniec serialu widać że to się już kupy nie trzyma to już nie to samo co kiedyś było naćpany House walki i przechwałki z Cuddy a teraz to już wszystko na siłę robią oni wszyscy . Dr.House serial będzie wielki zawsze , lepiej zakończy w dobrym stylu niż nadawać go jak te nasze seriale kilka lat i końca nie widać na siłę jakieś nowe seriale robią tak samo jak USA i Polska a może się myle .

ocenił(a) serial na 10

nic nie wiadomo czy koniec rok temu tak samo mówił i jest znami
jeslii oglodalnosc soczy serial bedzie z nami

ocenił(a) serial na 10
znajocywszysko12

teraz nic nie wiadomo

ocenił(a) serial na 10
elbondo13

Hugh mówił, że nie ma zamiaru przydłużać kontraktu, ale z USA nadchodzą cały czas wykluczające się informacje. Lisy i Wilde już nie ma to może być prognozą do końca serialu.

ocenił(a) serial na 8
house90

Ja osobiście mam nadzieję, że to już ostatni sezon. Wieje nudą i oglądam to tylko dlatego, że obejrzałem 7 poprzednich. Czekam na koniec.

ocenił(a) serial na 10
Marian3k

Trudno będzie pożegnać się z serialem, ale skoro oglądalność leci z sezonu na sezon i coraz więcej serial zbiera batów to lepiej, żeby się skończył.

ocenił(a) serial na 8
house90

Własnie. Przeciągając to sami sobie szkodzą.

ocenił(a) serial na 10
Marian3k

Ale prawda jest taka, że sezony 1-6 są najlepsze, 7 jest słaby, a 8 ma trochę wyższy poziom niż 7 :)
Housa i tak kocham :)

ocenił(a) serial na 9
elbondo13

Niestety tak.