PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

zaryzykować życie by poddać sie badaniom i opiece Dr.House'a ?
spontanicznie : )

ocenił(a) serial na 10
lana_

Tak, pomimo że ćpa, ale rzadko się myli i niezbyt często naraża pacjentów na śmierć ;p

ocenił(a) serial na 10
lana_

Z tym, że niezbyt często naraża życie pacjentów na śmierć bym się nie zgodził.. :P

Domino_993

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ciężko określic.
Gdybym w życiu nie oglądała serialu tzn. nie wiedziałabym nic o oryginalnych metodach pana House'a...to może.
Chociaż laska z płomieniami chyba wzbudziłaby we mnie jakiś wewnętrzny niepokój... XD

taCoryje

mimo wszystko tak ;)

<za krotki><za krótki>

ocenił(a) serial na 10
lana_

szczerze mówiąc to żałuje, że w życiu nie sotkałam takiego lekarza jak on;/

malgos_n

proponuję sklonować House'a i zastąpić nim polskich lekarzy-koniowałów z publicznych przychodni zdrowia :)

ocenił(a) serial na 10
riven

myślę o tym za każdym razem gdy zdesperowany pacjent w serialu, krzyczy ' I WANT DR.HOUSE !'

House, we want you too.

ocenił(a) serial na 10
lana_

Oddałabym się, pod warunkiem, że by mnie wyleczył, a nie uśmiercił jak pacjentkę ze wścieklizną.

ocenił(a) serial na 9
lana_

Z dziką rozkoszą wręcz:) Nawet za cenę tego żeby miał mnie opierdzielić.

ocenił(a) serial na 10
Jago_7

Haha xdd jasne że bym sie oddała w jego rece ;))nawet bardzo chętnie ;P

ocenił(a) serial na 10
Kama06

och kobiety.. ; )
Moze to i lepiej ze nie mamy w Polsce naszego Dr. Dom , w przeciwieństwie zanotowano by fenomenalna ilość wyjątkowych przypadków : )

ocenił(a) serial na 10
lana_

badaniom House'a zawsze ;-DD

za krótki
za krótki

lana_

Sama nie wiem... znając jego zwyczaje...
Choć ponoć nie ma zdrowych - są tylko ludzie bez diagnozy. Wolałabym chyba być jego puzlami i dowiedzieć się prawdy niż długo wśród milusich doktorów szukać kogoś kompetentnego.

BTW widziałam poster z Housem z napisem: "Meet your doctor. Undress please..."

użytkownik usunięty
lana_

Sam fakt, że trafiają do niego przypadki beznadziejne z którymi inni nie potrafią sobie poradzić już mi mówi, że każdy w takiej sytuacji musiał by zaryzykować. A przy jakiejś prostej operacji, chorobie itp. Greg by się raczej nie pomylił.

haha spontanicznie mowię,ze tak :)

za krotki

ocenił(a) serial na 8
lana_

Trochę by mnie potyrał, miałby w ogóle w nosie moją osobę i prowadziłaby nim zwykła ciekawość... taa to jest to ;)