PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497992
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

... po tym serialu? Spędziłem z nim 8 lat, czekając na każdy sezon z roku na rok z coraz większą niecierpliwością. Wprawdzie wszystko ma swój koniec, ale ciężko mi jest pogodzić się z kresem Dr House'a. Jest to kawałek mojego życia, przyjemnego życia, które przynosiło mi ukojenie, przy którym mogłem się odprężyć po całym dniu nauki w gimnazjum, liceum, na studiach... Czyżby jakaś nowa kreacja David'a Shore'a mogła zastąpić ten serial? Będę niesamowicie tęsknił za postaciami, klimatem, szpitalem (który pomimo tego, że był atrapą to był na tyle realistycznie przedstawiony, że zachowam go w pamięci na długo) i jego zakamarkami, błyskotliwymi dialogami oraz filozofią House'a, która bardziej mnie ciekawi niż się z nią zgadzam. Pewnie dlatego, że wierzę w Wieczne Szczęście pośmiertne. Nie wiem tylko czy wynika to ze strachu przed odejściem z tego świata, czy wiarą w Boga...

Jest mi niezwykle smutno, że moja przygoda z tym serialem się skończyła. D-Z-I-Ę-K-U-J-Ę wszystkim twórcom oraz aktorom. Chciałem podzielić się moimi uczuciami po obejrzeniu S08E22. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
davideck

Ostatni odcinek popisowy :) ja również, może nie tak zawzięcie jak przedmówca, ale w podobną pasją śledziłem poczynania ekscentrycznego diagnosty z Princeton-Plainsboro. Przez te wszystkie sezony, nie zliczone zagadki i zmieniającą się ekipę, zawsze byłem wierny temu Serialowi. Faktycznie po obejrzeniu ostatniego odcinak, pozostaje pewna pustka, którą będzie ciężko wypełnić, ale zawsze z uśmiechem na twarzy będę wspominał godziny spędzone na oddziale Dr Housa :)))

ocenił(a) serial na 10
davideck

Chyba oglądnięciem od początku całego serialu, Ja właśnie tak robię tylko nie łap się na głupie sugestie o " Hoży doktorzy" jest nie zły ale to nie ta LIGA i inny format to jest komedia w szczególności.

użytkownik usunięty
davideck

Hmm... może po prostu zajmij się własnym życiem? to tylko serial...

ocenił(a) serial na 8
davideck

ja na twoim miejscu kupiłbym sobie motor. może gdzieś w trasie spotkasz swojego bohatera