A więc oglądaj dalej "Modę na sukces", która jest zapewne Twoją ulubioną telenowelą, A Dr House'a zostaw w spokoju skoro to dla Ciebie taka beznadzieja. Uwagi zostaw dla siebie i nie pisz na forum bzdurnych komentarzy.
Po pierwsze nie ogladam Mody na Sukces bo jest beznadziejna jednak Dr House jest jeszcze gorszy po drugie od kiedy to nie mozna wyrazic swojej opinii?Troche szacunku bo chyba sam lubisz byc szanowany?
Podaj 5 argumentów. SENSOWNYCH. Wtedy twoja opinia może będzie coś warta, choć już mówienie o housie i modzie na sukces na jednym poziomie skreśla cię jako osobę obiektywną
a ja myslalem ze jak mnie film nudzi a glowny bohater irytuje to znaczy ze film mi sie nie podoba ale moze ty masz racje i nieznam sie bo mimo ze film mnie nudzi i glowny bohater irytuje to powinien mi sie podobac...oj niedojrzale dzieci czego wy chcecie?uczyc kogos?ochłoncie i wyluzujcie.
Nie mówiłem że ma się podobać, w którym miejscu to niby napisałem. Mówiłem o obiektywizmie. Gdybyś podał sensowne argumenty to co innego. Ale ty ich nie podałeś. Nudny - dlaczego ? Irytujący bohater - dlaczego ?. Jak na razie to widzę same nie podoba mi się bo to bo tamto, zero konkretów. Typowe narzekanie polaka
Po pierwsze to niewidzialem Lekarza luzaka ktory widzi pacjenta i od niechcenia z rentgenem w oczach poucza caly personel dookola ktory przebadal pacjenta ze jemu dolega co innego bez badania kurna i tak wszystko na jedno kopyto
No to teraz już widzę że w ogóle nie ma co rozmawiać. Po pierwsze House nie jest żadnym lekarzem luzakiem, po drugie badania są wykonywane w każdym odcinku, po trzecie to że jest mądrzejszy od innych nie jest niczym nienormalnym, po czwarte jaki cały personel ? Ma trzech lekarzy do pomocy, z którymi diagnozuję ja tam żadnego pouczania nie widzę, zdarzały się takie odcinki ale skoro ma większą wiedzę od innych lekarzy to nie jego wina. W końcu są i lepsi i gorsi lekarze.
Takie wnioski jak ty to można chyba wyciągnąć po 10 minutach serialu albo w ogóle z jakichś legend o nim, ale jak ci się nie podoba to nie oglądaj, tylko nie pisz póżniej o rzeczach o których nie masz pojęcia (ale czego spodziewać się po kimś kto Pile daje 10 a Egzorcyście 7)
Arek2010 jak uważasz, że moda na sukces jest od house lepsza to"pozazdrościć" twojego bezguścia tylko :)
Bez przesady!Ma prawo mu się nie podobać, chociaż porównanie do Mody na sukces jest bezsensu, bo to 2 zupełnie inne światy. Pierwsze 3 sezony Housa były świetne- ciekawe i świeże, ale teraz robią się nudne i niedorzeczne, mam nadzieję,że nie będzie 8 sezonu!
Choć serial przez te kilka trwania lat miał wzloty i upadki i niektóre decyzje scenarzystów nie podobały mi się to jest to mój ulubiony serial, oglądam i będę oglądał do końca.