PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

House nie dorasta do pięt swojemu pierwowzorowi. cox jest bardziej inteligentniejszy house to zwykłu burok i cham

użytkownik usunięty
kontousuniente

Ten temat już był ....

ocenił(a) serial na 10
kontousuniente

Widzę, że masz rozumek swojego idola żółwika Franklina.Jak Ci się nie podoba nie oglądaj serialu.

ocenił(a) serial na 10
kontousuniente

mam takie pytanie kto był pierwszy?

ocenił(a) serial na 1
rafib1975

Dr Cox. Scrubs pojawiło się na antenie 2001 roku a ta szmira House 2004.
@house90
Nie podoba mi się i nie oglądam, ale mam prawo skomentować i w tym moim komentarzu nie ma ani słowa trolowania. Fanboye House sąbardzo podobnie do Fanboy Losta broni ich z całych sił , przeklinając i obrażając innycj użytkowników.

ocenił(a) serial na 10
kontousuniente

Nie w cale nie ma "trolowania" kolejna osoba która twierdzi ze coś lub ktoś jest lepszy lub ze House jest na kanwie tego lub innego. Żal już tego czytać!!!

ocenił(a) serial na 9
kontousuniente

Skoro nie oglądasz to dlaczego powołujesz się na prawo do komentowania. Jeśli nie oglądasz to równoznaczne jest z tym, że nie wiesz czym jest to co oczerniłeś, bo jeżeli ktoś wydaje negatywne opinie, które są nieuzasadnione (ponieważ nie oglądasz) to jest to zwykłe oczernienie.

kontousuniente

no i ? będziesz płakać ?

ocenił(a) serial na 8
DziadziaMET

hahaha. dobre ;)

ocenił(a) serial na 1
poziomka4

To chyba wy macie jakiś problem. Ja nie widzę żadnego problemu z tym że House to podróba i tandeta. Szkoda mojego czasu na was .

użytkownik usunięty
kontousuniente

Wolny kraj każdy może komentować .

kontousuniente

bardziej inteligentniejszy?
hahaha, nie mam więcej pytań.

kontousuniente

Wejdźcie na jego konto i zobaczcie jakie oceny powystawiał innym filmom i serialom.
Zrozumiecie dlaczego jeździ po housie.

ocenił(a) serial na 10
elbondo13

nieźle się przy tym ubawiłem dzieciak dał 10 anakondzie, a 2 pianiście, milczeniu owiec, symetrii, zaś dzień świra dostał 1. Na prawdę "chylę czoło" przed takim wyrobionym gustem krytykanta Housa

ocenił(a) serial na 10
mate21

Jedno serial jak i te filmy były za ciężkie dla kolesia więc tak ocenia :-)

ocenił(a) serial na 3
kontousuniente

Nie to żebym sie od razu godził ze słowami autora ale ja osobiście nie moge ciągle pojąć "fenomenu" House'a.Nie jest ani jakiś odkrywczy,teksty też nie są wybitne,w dodatku ściągnięte z innych seriali.Sama kreacja aktora jest chyba tym co trzyma ten serial na powierzchni.Może ktoś wytłumaczy dlaczego House według was jest taki znakomity.pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
kontousuniente

Pierwowzorem Housa nie był Cox, ale Holms.

ocenił(a) serial na 8
kontousuniente

Hmm, każdy ma prawo do swojego zdania to prawda. Zastanówmy się, nie możemy powiedzieć ze dr House zdecydowanie jest najlepszym serialem tak jak twierdzi rafib 1975 też nie jest zbyt obiektywnym podejściem do tematu. Uwielbiam ten serial to fakt ale czasem trzeba przyjąć do wiadomości że inni mogą mieć inne zdanie na jego temat. Tekst o popłakaniu się uważam że jest jeszcze prostszy od wypowiedzi autora tego wątku...
Nie chciałam się udzielać nie oglądając słynnego dr coxa więc obejrzałam kilka odcinków. Uważam że serial jest tak mało inteligentny że jak go widzę na Comedy Central od razu przełączam. Cały ten humor nie może m=być porównywany do kunsztu dr House. Masz prawo powiedzieć ze jest on chamem i prostakiem ale uważam ze nie rozumiesz jego dowcipu. Trzeba być błyskotliwym i inteligentnym, żeby być jak dr House, a w Twoim serialu nie ma nic innego niż głupota i prostactwo...ewentualnie czasem głęboko ukryte tak aby nie były widoczne na pierwszy rzut oka inteligentne przesłanie....

a dając 10 punktów anakondzie wybacz ale trochę obniżyłeś swoją wiarygodność...

ocenił(a) serial na 10
kontousuniente

Rzecz nr.1: House jest pierwowzorem Sherlocka Holmesa, mistrza dedukcji! Więc żadnych cholernych głupot, że House jest podróbą Coxa. Bo widząc takie komentarze, zastanawiam się nad poziomem waszej inteligencji. Dobrze, że głupota nie boli, w sensie dosłownym! Porównywanie Coxa do house`a to jak mówienie, że Nigeria jest bogatsza od Zjednoczonych Emiratów Arabskich;)

Rzecz 2: Fenomen House`a? Setki Milionów oglądało ten serial, twierdzenie więc lub powątpiewanie w fenomen house`a, oznacza najprawdopodobniej niezbyt wielką inteligencję twierdzących lub powątpiewających ! Serial wyróżnia się głównie dzięki błyskotliwym dialogom i jak i nieprzewidywalnemu scenariuszowi. Najbardziej mnie boli, że wciąż znajdą się idioci, którzy nie rozumiejąc tego serialu, będą go krytykować. A zamiast krytykować©, odsyłam was do Dr Coxa.

Rzecz 3: Kaædy Serial, każdy film będzie od kogoś, czegoś podbierał, świadomie lub nie. Wystopujcie wiec z bezsensownymi oskarżeniami;)

ocenił(a) serial na 7
BezkrytycznyKrytyk

"House jest pierwowzorem Sherlocka Holmesa,"

czytasz się czasem człowieku?

ocenił(a) serial na 10
shamar

No akurat tu masz pech bo nawet producenci i sam Hugh też to przyznali.

rafib1975

Jak już to Holmes jest pierwowzorem House'a, a nie na odwrót.

ocenił(a) serial na 7
rafib1975

zacytuje sam siebie:

ty też "czytasz się czasem człowieku?"

ocenił(a) serial na 10
shamar

Ojoj, tzn na odwrót. Błędy się zdarzają ;)

ocenił(a) serial na 7
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Ber_9

Bo wie, że cox jest słabszym serialem od Housa, którego nie oglądał to dał 1 ;] ehh takie pokemony się zdarzają.