Jaki jest wasz ulubiony serialowy zespół Dr House'a?
1
Foreman, Chase, Cameron
2
Foreman, Kutner, 13, Taub
3
Foreman, Chase, Taub, 13
4
Foreman, Chase, Taub, Masters
Moim zdaniem najlepsza jest 2 i 3 ekipa, doszłam do tego drogą eliminacji. Po prostu nie lubię Cameron i Masters.
nienawidze 13, więc każda ekipa bez niej jest świetna. ale oczywiście oryginalna, pierwsza ekipa była najlepsza i tego się będę trzymać. chociaż z drugiej strony Masters też była fajna.
Lubię 13. Nie lubię Foremana, ale niestety właściwie zawsze był w ekipie. Masters nie znam, bo nie widziałam jeszcze wszystkich sezonów. Najlepsza ekipa, to moim zdaniem 2.
Masters jest okropna, a moja ulubiona ekipa to chyba 3. Foreman, Chase, Taub, 13, ale oczywiście lubię też pierwszą z Cameron.
a ja bym wywaliła Foremana i bym dała Masters i by był Chase, Cameron i Masters :) albo sam Chase. byle by był Chase i nie było 13
Foreman, Chase, Cameron był pierwszym zespołem i musi być lubiany za pierwsze sezony :)
Foreman, Chase, Taub, 13 też są dobrzy ale jak dołączyła Masters stała się kontrastem dla reszty zespołu ze względu na przesadne przestrzeganie zasad.
Jak dla mnie 3, czyli Foreman, Chase, 13 i Taub. Pierwsze dwie też lubię, ale 4 jest do bani przez Masters.
ZDECYDOWANIE SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM :-))
1 GRUPA z Cameron i 3 grupa , z Remy - czyli 13 :))
Nie cierpię Masters-zakonnicy i nie przepadam za Foreman'em
x
Zdecydowanie jestem za 1 Foreman, Chase, Cameron, później już trochę namieszali i ekipa straciła swój urok.