PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 497 tys. ocen
8,2 10 1 496799
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

House MD !!

użytkownik usunięty

Pierwszy serial, w którym jestem absolutnie, bezapelacyjnie zakochana. Hugh obsadzony jako główny bohater to strzał w 10. Scenariusz, postaci, fabuła: wszystko dopracowane do perfekcji. To wszystko razem daje nam arcydzieło.

doookładnie, zgadzam się z Tobą w 100% !!!!
Hugh jak to Hugh , w każdej roli jest świetny, ale R.Leonard (WILSON) albo L.Edelstein (CUDDY) - po prostu MISTRZOSTWO ;)
Nie wiem, czy oglądałaś już szósty sezon - jeśli nie musisz obejrzeć go koniecznie ! Pozdrawiam !

ocenił(a) serial na 10
marcysiaa19

Mistrzostwo ? Leonard jasne jest świetny, ale Lisa Edelstein ? Przeciętna, nie gra może tragicznie, miała sporo dobrych momentów ale ogólnie nie zachwyca. To już lepsza jest Olivia Wilde. Zresztą ani jedna ani druga nie dorównuje Jennifer Morrison z sezonów 1-3

użytkownik usunięty
Joker_27

Postać grana przez Morrison jest bezpłciowa (może taka ma być, ale mnie się nie podoba). Za to Cuddy i Hadley są przynajmniej ciekawe.

ocenił(a) serial na 10

siłą tego serialu są soczyste postacie, ich błyskotliwe dialogi, świetne portrety psychologiczne i niewydumane problemy :) medyczna otoczka jest tłem dla kwestii natury... filozoficznej ;) tzw. "traf moralny" jest chyba ulubionym zagadnieniem scenarzysty... :D któremu należą się brawa za przeplatanie wątków tak zgrabnie, że nie ma miejsca na nudę i poczucie przeciągania ;)

oczywiście, sam scenariusz to tyle, co nieoszlifowany diament - czyli nic. potrzebni są aktorzy, którzy zadziałają jak rozrusznik w sercu chorego na jakąś... kardiomiopatię... czy coś :D
otóż część aktorów jest bardzo dobra ;) część natomiast - genialna :D

aktorzy i scenariusz - to już coś... ale gdy dodamy świetne zdjęcia, pasującą jak ulał muzykę, montaż zapewniający wartką akcję i sprawną reżyserię ogarniającą to wszystko w całość...
...oto i House MD ;)

z niecierpliwością czekam na 7 sezon ;) zakochany house... :D :D :D :D będzie się działo

użytkownik usunięty
khedes_ona

Tak bedzię się dzialo no

ocenił(a) serial na 10

oj będzie się działo :D

khedes_ona

z ust mi t wyjęłaś xD
Houe jest genialny ;D <33 .!

ocenił(a) serial na 9
Mystic_Girl

też nie mogę się doczekać, jakoś nie mogę sobie wyobrazić house'a jak niańczy dziecko Cuddy np....

użytkownik usunięty

U mnie to był drugi serial w którym się zakochałam - pierwszym był "Przygody Merlina". Ale "Dr House" jest lepszy ^^

ocenił(a) serial na 9

Ja podobnie jak osoba, która rozpoczęła ten temat. Dr. House to postać która z każdego odcinka na odcinek zachwyca mnie jak żadna inna postać z jakiegokolwiek serialu.