7 i 8 seria to odgrzewanie kotleta i niektóre odcinki naprawdę potrafią zanudzić :(
dokladnie. uwielbiam ten serial ale obecnego sezonu juz nie ogladam bo po pierwszym odcinku stwierdzilam ze nie ma sensu, na sile go chyba nakrecili i szkoda, pozatym co to za house bez cuddy
Wiadomo, Każdy ma swoje własne zdanie, ale ja muszę poprzeć użytkownika Grajcz. W pierwszych czterech sezonach jeszcze ją dość lubiałem, w piątym tolerowałem, a od szóstego kiedy scenarzyści wciskali jej te łzawe kwestie miałem ochotę zniszczyć monitor. Zgadzam się też że sezon 8 jest lepszy od 7, i to o wiele. Klinika. podróze do ciala pacjenta, stary dobry chamski house, powrot relacji Z wilsonem jak w pierwszych seriach, medycyna na pierwszym planie. Tym moim zdaniem przewyzsza on sezon 7 o wiele
Heh, po prostu mam jakąś dziwną klawiature. Poprzednia się zepsuła, a na tej niektóre znaki są poprzestawiane, a znaki specjalne raz wchodzą a raz nie.
Jak kto lubi, może 8 rzeczywiście jest troszeczke lepszy od 7.Jednak nie zmienia to faktu że gdy oglądałem oba te sezony, po każdym odcinku ogarniałą mnie rozpacz że dało się spierd..ić coś tak zajebistego jak serial z Housem.