PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498231
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Nie wiem czemu ,ale obecnie nie podoba mi się tak bardzo jak przedtem.Wiem,że cieszy się on dużą popularnością, ale mnie już trochę denerwuje...no ,ale to tylko moje zdanie ;)Dajee..7.

ocenił(a) serial na 10
filmowaa

Może byś rozwinęła swoje zdanie. Denerwuje Cię- No coś Ty?

7 dajesz. zaniżasz ocenę głąbku.
Nawet nie podasz argumentów, śmiesznie dziecinna jesteś.

To nie film dla Ciebie.

ocenił(a) serial na 10
kamil_morawski1

No w sumie racja 5 i 6 sezon są już słabsze ale u mnie i tak 10/10 i tak już raczej zostanie za całokształt i pierwsze 4 sezony które były na prawdę genialne

ocenił(a) serial na 7
kamil_morawski1

weź człowieku trochę mniej bulwersu. to jest tylko moja opinia,jak już napisałam,więc nie masz prawa jej podważać ;) a denerwuje mnie bo wolałam starą ekipę House'a i na początku bardziej się jarałam tym serialem i nie umiem określić do końca co mi już w nim nie pasuje. aa i wątpię,że niepodanie argumentów decyduje o dziecinności ;) pozdrawiam.

filmowaa

No własnie! Jak śmiałaś dać tylko 7?! Przeciez zanizylas ocene. Powinnas za to smazyc się w piekle.

ocenił(a) serial na 7
Elias

o widzę kolejną osobę,która nie umie uszanować innych opinii. nie będę dawała wyższej oceny tylko dlatego ,że komuś się to podoba . są różne gusta, nie wszystkim musi się coś podobać jednocześnie,znacie takie coś ? wy mieliście szansę dać swoją ocenę ,a ja swoją i amen.

użytkownik usunięty
filmowaa

Serial to serial każdy lubi co chce i kiedy chce a reszta niech robi co chce.