PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Koniec

ocenił(a) serial na 10

Dr.House Zaczął się na odcinku "Everybody Lies" i jak kiedyś powiedział House Everybody
Dies więc ostatni odcinek mogli by nazwać po prostu "Everybody Dies"

ocenił(a) serial na 10
killfrenzy8282

Brawo trafiłeś tytuł :) Gratki

ocenił(a) serial na 8
killfrenzy8282

Mam nadzieję jednak, że na koniec House nie umrze. To zbyt mało oryginalny sposób na zakończenie legendarnego serialu.

Mr_Grieves

http://insidetv.ew.com/2012/03/22/house-finale-kal-penn/ - czyżby na finał zaserwowano nam nawrót halucynacji House'a?

ocenił(a) serial na 8
Domin_X

Jakieś przedśmiertne wizje? Czyli chyba jednak House zakończy swój żywot. Szkoda, trochę to zbyt banalne.

ocenił(a) serial na 10
Mr_Grieves

Może i banalne, ale inne zakończenie by nie przeszło.

ocenił(a) serial na 8
house90

Tego nie wiemy. Trochę to smutne, że oglądaliśmy ponad 170 odcinków w których House walczy ze swoim nałogiem, bólem, a na koniec i tak przegrywa. Twórcy serialu mogliby trochę odpuścić i dać na koniec facetowi chociaż chwilę szczęścia.

Mr_Grieves

Swoją chwilę szczęścia miał na początku 7 sezonu i nie wszystkim się to podobało.Z drugiej strony oglądanie happy-endów na końcu każdego serialu jest nużące.Sądzę,że dobrze poprowadzone zakończenie w którym umrze,lepiej zapadnie w pamięć.Nie wiadomo też,czy napewno chodzi tu o śmierć House'a.Może to być także metafora.

ocenił(a) serial na 10
pateflon

Wszystko to tajemnicze na razie, zobaczymy może pojawią się jeszcze jakieś inne newsy.

użytkownik usunięty
Mr_Grieves

Chociaż chwilę szczęścia? Mogę nawet posunąć się o stwierdzenie, że dla House nadchodząca śmierć byłaby najszczęśliwszą chwilą w jego życiu... Jeśli serial skończy się cukierkowo i holiłódzko to już chyba totalnie spadnę z krzesła ...

ocenił(a) serial na 8

Nie chcę ani złego zakończenia, ani cukierkowatego. Ja chcę zobaczyć coś oryginalnego. House zasługuje na coś więcej niż głupkowaty podział na zły/dobry koniec.

ocenił(a) serial na 10
house90

a wcale bo nie. jak dla mnie najlepiej by było gdyby House zniknął i nikt by nie wiedział co się z nim stało

Mr_Grieves

A ja mam nadzieję, że to naprawdę koniec tego serialu. Pierwszych kilka (ze 3?) sezonów to było naprawdę coś. Dwa ostatnie to DLA MNIE nuda i oglądam z przyzwyczajenia. A przecież taka postawa by się doktorkowi nie spodobała!

ocenił(a) serial na 8
ziew

Tak, to już naprawdę koniec, możesz być spokojna. A jeśli chodzi o jakość sezonów to kwestia gustu. Dla mnie to sezony 4 i 5 są prawdziwym mistrzostwem.

Mr_Grieves

hmm, w sumie to nie mam pewności co do numeracji, ale najbardziej mi się podobał sezon (sezony?...) z tą dziewczyną Wilsona, panią doktor - House'a Konkurencyjną Cyniczką :) Lubiłam też Trzynastkę, przepychanki House'a z Cuddy... Ech. :)

ocenił(a) serial na 7
ziew

Witam, ja bym widział zakończenie raczej tak: House się wybudza po operacji nogi, którą ma ucietą - takie zakończenie by było genialne.

Nephalion

haha :D Oj tak, zabrać mu powód tych wszystkich sezonów! ;))

ocenił(a) serial na 7
ziew

no w takim stylu że po tej operacji co nie dał sobie mięśnia wyciąć - że to wszytko było w czasie snu/śpiączki

Nephalion

To byłoby bardzo niedorzeczne, delikatnie mówiąc.

ocenił(a) serial na 9
bemol33

Mi by sie podobało gdyby House zachorował i próbował sam się zdiagnozować... i na przykład mógłby miec sny że omawia to z całą swoją ekipą a nawet jej martwą częścią i wtedy doznaje olśnienia:D

ocenił(a) serial na 10
Xandria

Też dobre :)

użytkownik usunięty
killfrenzy8282

Tytuł jak tytuł zobaczymy co będzie .

W zasadzie jakie ma znaczenie w jaki sposób zakończy się serial? Jeśli zakończy się dobrze, to i tak 50% będzie niezadowolonych. Jeśli zakończy się źle, będzie tak samo. Wiadomo tylko jedno, będzie to definitywny koniec serialu.