PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498099
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Witaj dotarłem do artykułu w którym Hugh Laurie odchodzi po sezonie 8 i niech się tak stanie ile to można grać 1 postać tak samo w innych serialach nawet w Polskich mają dość i odchodzą nie ma co się dziwić w sumie każdy chce co innego robić nie całe swoje życie na walizkach moim zdaniem dobra decyzja aktora a co z resztą tego nie wiem ale luzik o to cały ten artykuł .

http://www.swiatseriali.pl/seriale/dr-house-326/news-laurie-odchodzi-z-dr-housea ,nId,339348

ocenił(a) serial na 10

prawda jest taka, że powinni skończyć na 5 sezonie. Wtedy serial byłby bardziej wartościowy i odszedł by jak to się mówi z "klasą".
Wczorajszy odcinek S07E21 The Fix trochę mnie zawiódł. Błaznujący Wilson to już szczyt kompromitacji, powoli serial się wypala. Odcinek nudny, już nie mają co wymyślać, motyw z 50 dolcami beznadziejny. Ehh

ocenił(a) serial na 7
kamil_morawski1

Masz racje ale mimo wszystko to nadal arcydzieło, jak dla mnie House jest takim oddechem w środku tygodnia i nie wyobrażam sobie końca serialu ...

ocenił(a) serial na 8

Popieram zaprzepaszczoną ideę wcześniejszego zakończenia. Jak House'a zwinęli do tego mental-hospitala to byłoby zakończenie w sam raz! A nie to silenie się na nawiązania do "Lotu nad kukułczy gniazdem" na początku 6 sezonu. Piękny byłby to koniec . Taki niby zły, a może jednak... dobry? Ech...

ocenił(a) serial na 10
Fiorentinka

Nie odchodzi z serialu. 10 maja kontrakty na 18-o odcinkowy 8 sezon House'a podpisali: Omar Epps i Robert Sean Leonard ( temu drugiemu musieli wiecej zaplacic znacznie. Bo powiedzial ze na dotychczasowych warunkach to odchodzi z serialu a decyzja jest nieodwolana) Na dniach kontrakt ma podpisac rowniez Lisa Edelstein.

ocenił(a) serial na 8
Morgana_Le_Fay

Czytaj uważnie: po 8 sezonie. Post inicjujący nie neguje powstania 8 sezonu.