może po zakończeniu serialu zrobić kilka lat przerwy i ostatecznie zakończyć przygody House i jego ekipy filmem? :)
dlaczego chcesz to zrobić, to jest świetny serial i nie trzeba go doprawiać,może za jakieś 3lata :)
O to mi chodzi :) Dopiero za parę lat, chociaż to będzie zależało od końcówki serialu :)
Nie no banał nad banałami nie słyszałem o serialu który był by emitowany kilka sezonów zakończony finałem i wznowiony po latach mije się to z celem co najwyżej mogą próbować zrobić film fabularny ale to też tak średnio widzę
Przecież o to właśnie chodzi, o film fabularny. Ja tam nie miałbym nic przeciwko temu, by House był kontynouwany tak jak X Files, filmami raz na jakiś czas.
Tylko Chcę wierzyc bylo kontynuacją serialu zresztą niezbyt udaną zresztą nie znam filmu fabularnego na bazie serialu który by się udał pozostale cześci były w serialu ale podzielone na 3 odcinki a potem na VHS jako pełna wersja
Z archiwum X: Pokonać przyszłość podobało mi się nawet :) Niestety następny film nie był już tak dobry jak poprzednik.