PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Mam taki pomysł:

ocenił(a) serial na 10

może po zakończeniu serialu zrobić kilka lat przerwy i ostatecznie zakończyć przygody House i jego ekipy filmem? :)

ocenił(a) serial na 10
house90

dlaczego chcesz to zrobić, to jest świetny serial i nie trzeba go doprawiać,może za jakieś 3lata :)

ocenił(a) serial na 10
Adam101

O to mi chodzi :) Dopiero za parę lat, chociaż to będzie zależało od końcówki serialu :)

ocenił(a) serial na 7
house90

Nie no banał nad banałami nie słyszałem o serialu który był by emitowany kilka sezonów zakończony finałem i wznowiony po latach mije się to z celem co najwyżej mogą próbować zrobić film fabularny ale to też tak średnio widzę

piekielny84

Przecież o to właśnie chodzi, o film fabularny. Ja tam nie miałbym nic przeciwko temu, by House był kontynouwany tak jak X Files, filmami raz na jakiś czas.

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Widzę, że się rozumiemy :)

ocenił(a) serial na 7
Rexus88

Tylko Chcę wierzyc bylo kontynuacją serialu zresztą niezbyt udaną zresztą nie znam filmu fabularnego na bazie serialu który by się udał pozostale cześci były w serialu ale podzielone na 3 odcinki a potem na VHS jako pełna wersja

ocenił(a) serial na 10
piekielny84

Z archiwum X: Pokonać przyszłość podobało mi się nawet :) Niestety następny film nie był już tak dobry jak poprzednik.

ocenił(a) serial na 10
house90

Myślę, że film nie byłby dobrym pomysłem. Pewnie jedna zagadka medyczna rozwleczona na 90 minut plus jakiś wątek poboczny, nie związany z medycyną. Słabe byłoby to...