jest świetny, aktorzy bardzo dobrze dobrani, odcinki ciekawe, po prostu nie mogę sie doczekać kolejnego!
no jest po prostu ciekawy i sensacyjny mój ulubiony serial, nic nie może się z nim równać
Jestem studentem stomatologii na III roku :) i moja ocena nie bedzie pewnie obiektywna, ale House to mistrzostwo swiata. Do tej pory ogladalem Allo, Allo; Californication; Ostry dyżur; 24 godziny (chyba taki tytul :) i wiele innych. Te bardzo mi sie spodobaly, dopoki nie obejrzalem House'a - nigdy jeszcze tak bardzo sie nie interesowalem poszczegolnym odcinkiem. Zawsze byl czas zeby sobie herbate zrobic, czy kota poglaskac :D ale jak leci House to w domu ma byc cisza, nic ma mnie nie rozpaszac, a najlepiej zeby jeszcze sie nikt nie odzywal :P 10/10 i wieczne miejsce w moich ulubionych.
stary nie porównuj House z Allo Allo (patrz teraz duzo jest odcinków lektorem na youtube). to dwa zupełnie inne gatunki.
House jest taki niezwykły, bo on nieustannie myśli, analizuje i prowadzi subsumpcje faktów do wiedzy teorytycznej. tego własnie brakuje na ogól lekarzom, że oni popadają w rutyne i nie znajdują satysfakcji w pracy, zresztą nie tylko lekarzom.
A Ty stary czytaj ze zrozumieniem, bo wcale nie porownalem tych 2 seriali. Napisalem tylko, ktore seriale ogladalem na szersza skale. Co do lekarzy to masz racje, tylko ze House jest pasjonatem, on uwielbia to robic, a zdecydowana wiekszosc lekarzy nie bardzo (ale w Polsce akurat coraj mniej sie im dziwie ze wzgledu na warunki). Szkoda tylko, ze pacjenci na tym cierpia.
ja nawet myśle, że on tego nie tyle lubi robić, co jego mózg tym się karmi. gdyby nie był geniuszem stosunków interpersonlanych mozna by przypuszać, że ma jakąś formą lekkiego autyzmu i jest kimś w rodzaju medycznego savanta.