PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Po obejrzeniu ostatniego odcinka byłem szczerze zdruzgotany. Był rewelacyjny, poruszył mnie do głębi i przypomniał wszystkie postacie (lubiane bardziej i mniej), ale brakowało mi jednej rzeczy - czemu kurde nie umieścili tam Cuddy??? Były wszystkie ważniejsze postacie, ale mojej ulubionej nie pokazali nawet przez chwilę. Czy ktoś może wytłumaczyć mi czemu, bo nie widziałem żadnych artykułów na ten temat.

ocenił(a) serial na 8
h2owinx

Zgadnij? Bo nie chciała mieć już nic wspólnego z tym serialem?

h2owinx

Nie wiem na pewno, ale krążyły plotki, że zamierzali ją ściągnąć, ale LE poczuła się taką gwiazdeczką że odmówiła, i ściągnęli Stacy. Chociaż powiem szczerze, że było mi zupełnie obojętne czy będzie czy nie, i tak 8. sezon bez jej postaci jest IMO znacnie lepszy niż 7 i 6 z nią, więc... Ale jeżeli jednak to prawda, to aktorka straciła u mnie bardzo wiele szacunku.

Rexus88

Czy lubisz ją czy nie, to jednak w tym serialu odgrywała jedną z kluczowych ról, po Wilsonie najważniejszą, o ile nie równoważną. Pominięcie jej w finale , kiedy to House dokonuje obrachunku z samym sobą jest po prostu kpiną z widza i zaprzeczeniem logiki fabuły całego serialu.