Witam mam takie pytanie czy ten hindus i cała reszta nowych będą tylko w 4 sezonie serialu??? mam nadzieje że tak i stara ekipa wróci :P prosze o odpowiedź i z góry dzięki
W 5 sezonie nadal była nowa ekipa (plus Foreman) i pewnie w następnych sezonach to się nie zmieni, ale jedna z postaci z nowego składu została uśmiercona i prawdopodobnie nie będzie się już pojawiać.
Na razie jest zaplanowanych 7 sezonów, bo Hugh Laurie podpisał kontrakt do 2012 roku, o ile się nie mylę.
jak dla mnie mogłoby być 20 :D zakochałem sie w tym serialu obecnie jestem przy koncowce 3 sezonu i kurcze nie moge przeboleć ze już nie bedzie starej ekipy :/
ale to jest Doktor House serial pewnie jeszcze nie raz nas zaskoczy :) jestem dobrej myśli
Też mi to z początku nie pasowało i z trudem oglądałam kolejne odcinki, ale z czasem jest lepiej :)
hehe może sie przyzwyczaję ale i tak będe trzymał kciuki żeby było tak jak w pierwszych 3 sezonach :) dzięki za odpowiedzi :)
Do zmian trzeba się przyzwyczaić, a Chase i Cameron i tak czasem się pojawiają więc nie jest tak źle. Najważniejsze, że House za bardzo się nie zmienia :)
Nie musisz!
Jest bardzo fajna strona www.playtube.pl , gdzie znajdują się wszystkie sezony Dr. Housa. Musisz się tylko zarejestrować i to tyle!
Po 72 min oglądania pokazuje Ci się komunikat, że oglądałeś już limit i musisz poczekać 54 min. Znów możesz powrócić i kontynuować. Ja sama do oglądałam tam końcówkę 4 serii i całą 5.
Serdecznie polecam!!!;)))
Chodziło mi o to, że obejrzałam już wszystkie sezony i niecierpliwie czekam aż rozpocznie się 6 seria :)
nie musisz czekać aż się zbuforuje do końca. to wszystko zależy od szybkości internetu. możesz włączyć i odczekać 10 minut i potem zacząć oglądać albo jak masz wolniejszy to odczekaj dłużej myśle że pół godziny to maksymalnie i można już oglądać
aha... nie musze czekac??
bo właśnie mam wolny internet i nie chce mi sie zbyt buforowac wiec jak chce sobie jakiś odcinek obejrzec to jak włączę to strasznie długo mi sie buforuje...
no to jak włączysz to odczekaj ja wiem 30-40 minut niech się tak zbuforuje gdzieś do 25 minuty jak włączysz to się już potem nie powinien zatrzymać