Hej, zgłaszam się do Was z nietypowym pytaniem, odnoszącym się do galerii na stronie serialu "Dr House". Są w niej różne zdjęcia, przedstawiające sceny z różnych odcinków serialu. Kiedy zapisuje się je na kompie, to niestety są to miniatury, w których ledwie co można dostrzec. Gdybym natomiast znała źródło, mogłabym sobie zrobić zrzut z ekranu w już bardzo przyzwoitej wielkości, odtwarzając dane interesujące mnie odcinki z płyt. Tutaj mam problem-wiecie może, CZY JEST SPOSÓB ABY DOWIEDZIEĆ SIĘ, Z JAKIEGO KONKRETNIE ODCINKA JEST DANE ZDJĘCIE? Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Nie chodziło mi o każde zdjęcie, tylko kilka konkretnych i o ogólne informacje, które mi pozwolą zdobyć to, na czym mi bardzo zależy;)
Tylko teraz chodzi o które ja tam dużo znajomych znalazłem a nawet praktycznie wszystkie kojarzę.
No mi chodzi o następujące zdjęcia: 1,2,5,40,52,72,89,91,94,95,102,108 i 124 ze szczególnym naciskiem na 89, 40, 72, 91, 94, 108 i 124. Będę Ci niesłychanie wdzięczna, jeśli mi podasz odcinki do przynajmniej tych wyszczególnionych zdjęć. Numery, chociaż pewnie wiesz, ale jakby co to są napisane u góry, w pasku gdzie się wyświetla adres strony, jak się przegląda zdjęcia.
1 - od razu widać, że Pilot
89 - s03e23
40 - s03e24
72 - s04e06
91 - s02e20
94 - s03e05
108 - o ironio! Nie mam pojęcia - a to jedna z moich ulubionych fot... *facepalm*
124 - s04e16
Peace...
Dzięki za wsparcie, chociaż jestem kobietom. A takich jak rafib nie rozumiem, ale to nie ja tylko on ma problem. Ale najwyraźniej nie można tu na nikogo liczyć.
Po pierwsze nikt cię nie wsparł, bo "yohanna82" jest Trollem z którym się pokłóciłem na innym temacie i wchodziła na różne moje wpisy by znaleźć tylko zaczepkę!!! A drugie czego u mnie nie rozumiesz i w czym ja mam problem? A kolejne zapytałem o jakie fotki ci chodzą bo myślałem że będę kojarzył z którego odcinka jest kolejna fotka, ale nie kojarzyłem z których odcinków są więc co miałem oglądnąć cały serial od początku?