PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Robi sie strasznie wtórnie i irytująco! Ciągle takie same rozmowy House'a z Cuddy, Wilsonem badź z biednymi podwładnymi(tu widać że sie musieli ratować i żeby coś zmienić wyrzucili pierwszy zespół),podobne wątki (cyniczny doktorek kontra chorzy idealiści i ich wstydliwe sekrety)no i oczywiście przebieg choroby prawie zawsze taki sam .Sam główny bohater –na pewno jego bezpośredniość była pewnym powiewem świeżości ..ale teraz to tylko banalny zgorzkniały facet którego jednym celem jest pokazanie jaki to jest mądry. Jest toen sam typ bohatera co np. det Monk (z tą różnicą że Monk jest sympatyczny )A humor -owszem jest .. ale znam nie jedną osobę która potrafi takim tekstami rzucać bez scenariusza :>
Lubiłam ogladać ten serial ale podejrzewałam że ma potencjał na 1 ,2 sezony najwyżej.Trzy to już przesada.
PS czy to nie dziwne (niekonsekwentne) że House potrafi na podstawie marki zegarka i fryzury zdiagnozowac pacjenta...ale nie wie jakiej narodości jest jego podwładny..?

ocenił(a) serial na 10
sephora

z opinią się nie mam zamiaru sprzeczać, bo to Twoja sprawa i jak nie lubisz to nikt nie zmusza do oglądania
interesuje mnie tylko ostatnie zdanie, czyjej to niby narodowości nie zna House?? bo z tego co ja pamiętam to on o swoich asystentach wie dużo fajniejsze rzeczy

ocenił(a) serial na 10
Marie_

pewnie chodzi Ci o Chase? że House mówił że jest brytyjczykiem? kazdy głupi wie ze Robert jest z Australii, a Greg tylko sobie z niego jaja robił ;D

Marie_

Ależ lubiłam ,właśnie dlatego mi szkoda że teraz plączą intrygi jak w operze mydlanej i odgrzewają stare pomysły ,dużo na siłę bo serial jest popularny i chcą mieć zyski tzn. kręcić jak najdłużej. Ale serial się nie skończył więc go nie ocenię ,tyle tyko że z pespektywy 3 serii wypada gorzej.