Wie ktoś może dlaczego TYP2 przestało emitować ten serial?! Zawsze leciał od poniedziałku do środy.. potem nagle tylko w poniedziałek. Sprawdzałam dzisiaj program na przyszły tydzień i ze zdziwieniem odkryłam, że wycofali go zupełnie. Może ktoś z was orientuje się, czy serial wróci na antenę?!
Szkoda... bo bardzo lubię go oglądać;)
Kiedy rok szkolny sie zacznie to chyba będą emitować Housa w czwartek o 21.35 tak jak kiedyś było. chyba ,ale nie jestem pewna,bo nigdy nie wiadomo co znowu wymyślą.
w wakacje emitowane byly powtorki serialu. 2sezon przestali emitowac w czerwcu, choć nie wszystkie odcinki były pokazane.
teraz dr housa nie bedziemy mogli ogladac, bo w czwartki bedzie lecial 4sezon LOST.
mam nadzieje ze pozniej puszcza nam znowu dalsze odcinki dr housa:)
przepraszam,ale o ile sie nie myle zawsze house lecial na TVP2,a LOST na TVP1
no właśnie, lost leci na tvp1, a dr house na tvp2. I mam jeszcze pytanie z innej beczki, czy dr house jest na dvd?
oczywiście że jest :P głupie pytanie, nie ma możliwości żeby tak dobry serial nie miał swojego DVD :)
to super ;D dzięki ,bo wiecie, ja nie mam telewizora ;p i muszę na dvd oglądać, a seriale są w wypożyczalniach ?;x
Lost leci na TVP1 i będzie emitowany w czwartki o 21:10 (od 11.09 będą emitowane po 2 odicnki o 20:20 i 21:10)
Natomiast Dr. House leci na TVP2 i będzie emitowany w czwartki o 21:40 (czyli obejrzę 1/2h Lostów a potem HOUSE :)) będą to nowe odcinki tzn dokończenie 2 sezonu ponieważ nie był on wyemitowany w całości (w ten czwartek odcinek 2x16). Ludzie wejdźcie sobie na www.telemagazyn.pl tam jest program na 2 tygodnie zawsze co najmniej :)
To jest właśnie głupie. Bo widz musi wybierać miedzy dwoma znakomitymi serialami. Tak jakby jednego z nich nie mogli puścić dzień wcześniej albo w jakieś innej porze. Tak aby nie kolidowało.
Ja wybieram Losty bo House'a będę mieć na płytach.
ja niestety od roku nie moge nic z sieci brac, ale jestem w o tyle komfortowej sytuacji, ze mam axn i moge lostow ogladac w niedziele, ale gdybym nie miala to...
szczerze mowiac to dziwnie zrobili bo obydwa seriale maja duza ogladalnosc i taka kolizje stworzyli, rozumiem jakby to byl np. tvn i polsat, ale tvp1 i tvp 2 - troche dziwne