PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Pytanie...

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś z was nie wie przypadkiem, czy TVP2 zamierza dalej poszczać 4 sezon House'a a ta przerwa jest tylko na 2 tygodnie, czy TVP2 ma zamiar uciąć 4 sezon po 4 odcinku? Z góry dzięki za odpowiedź!

ocenił(a) serial na 10
WIKI_13

Dopiero 4 odcinki IV serii były? Chyba więcej. I nie wydaje mi się, żeby
mieli uciąć, raczej lubią przerywać meczami. Najwyżej, że wstawią jakiś
głupawy program.

ocenił(a) serial na 10
yvonne_93

Hmmm... no może i więcej tych odcinków było...

ocenił(a) serial na 9
WIKI_13

Odcinków do tej pory było 6, a co do przerwania emisji to bynajmniej. Te telematołki jakieś debilne mecze pokazują co jakiś czas (tak jakby ludzie nie mieli satelity :)) i tym samym skazują mnie na tydzień bez House :/

ocenił(a) serial na 10
Jago_7

w sumie to jakby trzy tygodnie :( a tak poza tym mówiąć tvp2 nie wie chyba ile traci, z całego tygodnia są co najwyżej 3 pozycje, które przyciągają więkaszą liczbę widzów, do nich House z pewnością się zalicza, dlatego nie rozumiem całkowitego odwoływania Housa dla jakiegoś meczu. Mogliby na przykład zmienić godzine nadawania, ech..

ocenił(a) serial na 10
Jago_7

No niektórzy nie mają ;P

A jak ktoś ma "N" to może już cały 4 sezon z lektorem obejrzeć ;P Ja ściągnąłem z neta TVRipa właśnie z "N", lektor dużo lepszy niż ten z TVP.

ocenił(a) serial na 10
Domino_993

A właściwie, to jak można "Dr House" ściągnąć z neta... bo ja nie bardzo wiem :(

ocenił(a) serial na 10
WIKI_13

jakie to przykre... właśnie zaczynałby sie Dr House gdyby nie durny mecz :(

BeautifulSoul

Szkoda, że na jedynce meczu nie puszczają ;)
Przyznam, że troszkę się dziś zdziwiłam.
Odruchowo rzuciłam się dziś przed TV, można rzec pełna gotowość, a tu meczyk :(

ocenił(a) serial na 10
WIKI_13

House'a można ściągnąć np. z tej strony: http://www.freshwap.net/forums/tv-shows/517-house-m-d-season-4-a.html
wystarczy skopiować po kolei kody z poszczególnych odcinków, ściągnąć je a potem wypakować wszystkie razem. z tym że trochę to może potrwać bo na tej stronce nie da się ściągać kilku części jednocześnie.. no chyba że wykupisz konto premium.

ocenił(a) serial na 10
Eveline15

Ja proponuje ściągac odcinki w formacie 3gp wtedy dużo szybciej sie ściagają (ok 15 min 2 odcinki) i można je potem wrzucić na komórkę, a co za tym idzie mieć house'a zawsze przy sobie. Podaje link:
http://www.java4siemens.pl/viewtopic.php?f=116&t=12275

WIKI_13

w bearshare trzeba wpisac House md i wszystkie odcinki ci wyskakuja

Bela09

słyszałam, że tak mozna robic ja ogladam na tvp 2, super jest. Mam nadzieje z e te mecze juz nie beda lecialy. HOUSE jest lepszy!

ocenił(a) serial na 10
Domino_993

Ja mam "N". Możesz powiedzieć dokładnie na jakim kanale leci House :) ?

ocenił(a) serial na 10
pompon67

Miało być pod postem Domino 993 no ale coś nie wyszło :P

ocenił(a) serial na 10
pompon67

W przyszłym tygodniu również nie będzie House'a, w związku z rewanżowymi spotkaniami w ramach Pucharu Uefa ;p Jako kibic, ale i fan serialu nie czuję się szczególnie pokrzywdzony.

ocenił(a) serial na 10
pompon67

Ja nie mam "N" i dokładnie nie wiem jak to jest, ale na Internecie znalazłem odcinki nagrywane z VOID. To jest chyba jakaś wypożyczalnia filmów w "N".

ocenił(a) serial na 10
Domino_993

dlaczego nie mogą przesunąć godziny emisji House'a kiedy są te mecze?!
ja tez parę razy nastawiłam się, że spędzę dwie godzinki na oglądaniu
serialu, a tu... grr..

ocenił(a) serial na 10
pompon67

I jak? Znalazłeś Housa w VOD? :P

Btw. Ktoś wie, czy na BOD jest już 16, ostatni odcinek 4 sezonu?

ocenił(a) serial na 9
Domino_993

Świetna wiadomość dla tych, którzy oglądają House'a w telewizji - jutro znowu go nie będzie, podziękujcie TVP2 ;].

ocenił(a) serial na 10
WIKI_13

a wiecie, że na AXN puszczają teraz 3 sezon? :) dziś był pierwszy odc. (powtórka o 1:00) a od poniedziałku będą już codziennie następne :)