Czy ktoś z was nie wie przypadkiem, czy TVP2 zamierza dalej poszczać 4 sezon House'a a ta przerwa jest tylko na 2 tygodnie, czy TVP2 ma zamiar uciąć 4 sezon po 4 odcinku? Z góry dzięki za odpowiedź!
Dopiero 4 odcinki IV serii były? Chyba więcej. I nie wydaje mi się, żeby
mieli uciąć, raczej lubią przerywać meczami. Najwyżej, że wstawią jakiś
głupawy program.
Odcinków do tej pory było 6, a co do przerwania emisji to bynajmniej. Te telematołki jakieś debilne mecze pokazują co jakiś czas (tak jakby ludzie nie mieli satelity :)) i tym samym skazują mnie na tydzień bez House :/
w sumie to jakby trzy tygodnie :( a tak poza tym mówiąć tvp2 nie wie chyba ile traci, z całego tygodnia są co najwyżej 3 pozycje, które przyciągają więkaszą liczbę widzów, do nich House z pewnością się zalicza, dlatego nie rozumiem całkowitego odwoływania Housa dla jakiegoś meczu. Mogliby na przykład zmienić godzine nadawania, ech..
No niektórzy nie mają ;P
A jak ktoś ma "N" to może już cały 4 sezon z lektorem obejrzeć ;P Ja ściągnąłem z neta TVRipa właśnie z "N", lektor dużo lepszy niż ten z TVP.
A właściwie, to jak można "Dr House" ściągnąć z neta... bo ja nie bardzo wiem :(
Szkoda, że na jedynce meczu nie puszczają ;)
Przyznam, że troszkę się dziś zdziwiłam.
Odruchowo rzuciłam się dziś przed TV, można rzec pełna gotowość, a tu meczyk :(
House'a można ściągnąć np. z tej strony: http://www.freshwap.net/forums/tv-shows/517-house-m-d-season-4-a.html
wystarczy skopiować po kolei kody z poszczególnych odcinków, ściągnąć je a potem wypakować wszystkie razem. z tym że trochę to może potrwać bo na tej stronce nie da się ściągać kilku części jednocześnie.. no chyba że wykupisz konto premium.
Ja proponuje ściągac odcinki w formacie 3gp wtedy dużo szybciej sie ściagają (ok 15 min 2 odcinki) i można je potem wrzucić na komórkę, a co za tym idzie mieć house'a zawsze przy sobie. Podaje link:
http://www.java4siemens.pl/viewtopic.php?f=116&t=12275
słyszałam, że tak mozna robic ja ogladam na tvp 2, super jest. Mam nadzieje z e te mecze juz nie beda lecialy. HOUSE jest lepszy!
W przyszłym tygodniu również nie będzie House'a, w związku z rewanżowymi spotkaniami w ramach Pucharu Uefa ;p Jako kibic, ale i fan serialu nie czuję się szczególnie pokrzywdzony.
Ja nie mam "N" i dokładnie nie wiem jak to jest, ale na Internecie znalazłem odcinki nagrywane z VOID. To jest chyba jakaś wypożyczalnia filmów w "N".
dlaczego nie mogą przesunąć godziny emisji House'a kiedy są te mecze?!
ja tez parę razy nastawiłam się, że spędzę dwie godzinki na oglądaniu
serialu, a tu... grr..
I jak? Znalazłeś Housa w VOD? :P
Btw. Ktoś wie, czy na BOD jest już 16, ostatni odcinek 4 sezonu?
Świetna wiadomość dla tych, którzy oglądają House'a w telewizji - jutro znowu go nie będzie, podziękujcie TVP2 ;].