PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

SPOILER SPOILERÓW 5x23

ocenił(a) serial na 10

Padłam i nie umiem wstać...
109 odcinków czekania: http://www.youtube.com/watch?v=wRdAZiD1I5U

W KOŃCU!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
Ayane

Kopara mi opadła gdy to zobaczyłam!!! Totalny odjazd :P Już nie mogę się doczekać, tylko mam nadzieję,że nie spieprzą tego co dalej nastąpi :)

ocenił(a) serial na 10
snowboardzistka

umarłam gdy to zobaczyłam :O CUDOWNIE! Wreszcie się doczekałam :D

ocenił(a) serial na 9
Ayane

nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to musi być halucynacja!!!!!!!!!!

house się czegoś nażarł ( wiadomo że leków nie wolno mieszać z narkotykami i alkoholem) i mu odwaliło, albo............ tak się żegna ze światem przed dobrowolnym zamknięciem w psychiatryku w obawie że kogoś zabije, ale nigdzie nie było ex Amber.... pogubiłem się ale wiem jedno to się nie wydarzyło naprawdę!

What's the Matrix?

ocenił(a) serial na 9
sarwe

Ty wiesz,że ja się też poważnie martwię ,że to nie jest realne :/ Jeżeli to jakaś cholerna wizja, halucynacja czy coś w tym guście to przykuję się do bram FOX'a i ogłoszę okupację budynku :))))

ocenił(a) serial na 8
Jago_7

NIE!! to nie może być halucynacja!! :/ Ale w przypadku House`a wszystko jest możliwe :D

ocenił(a) serial na 10
snowboardzistka

aj, miejmy nadzieję, że to będzie tak na serio :D od 6odc. 5 serii oczekuję tego, nie mogą mi tego zepsuć.. :]

ocenił(a) serial na 10
xOlka

Obejrzałam ;D i faza ;D ja się doczekać już nie mogę, aż 5x23 się w całości na necie pojawi. Chyba większość czekała na to co się stanie z Cuddy i Housem - tzn ich relacjami ;P ;D