Ostatnio oglądając odcinki zauważam że serial zaczyna zaniżać poziom. odcinki nie są już takie wciągające jak kiedyś. Jakie jest wasze zdanie
Wiem mówiłem różnie jak wszyscy piszą ale moim zdaniem sezon 7 jest luźny i zabawny i dramatyczny ma to coś w sobie na głębsze analizy będzie czas później .
7 sezon na pewno nie jest taki dobry jak np. 2 lub 3 ale i tak o niebo lepszy od 6.
Ogólnie serial trzyma poziom, co dowodzi na to ostatni odcinek S07E22 After hours.
W każdym sezonie są lepsze i gorsze odcinki, osobiście uważam że 7 to jeden z lepszych sezonów, i mimo że House powili zaczyna się starzeć i miejscami ciągnąć to i tak to największe arcydzieło wśród seriali i nigdy nie przestanie do mnie przemawiać. Swoją drogą bardzo wiele świeżych pomysłów weszło w tym sezonie ;)
Coraz bardziej pojawiają się wątki miłosne co psuje klimat
Moim zdaniem najgorszy sezon housa
cały serial 8/10
House już nie zaskakuje jak dawniej. Nowsze sezony nie są już takie emocjonujące. Po prostu ludziom się już znudziło. Ja będę zawsze fanem Housa i nie zmienię oceny. House rządzi.
Też zawsze będę fanką, ale faktem jest, że ostatnio nie zaskakuje tak, jak kiedyś. Mam nadzieję, że w ostatniej ósmej serii scenarzyści dadzą popis swoich możliwości i stworzą zaskakujące zakończenie.
popieram powyższą odpowiedz. jak dla mnie sezon VII najsłabszy ze wszystkich... a ta nowa "studentka" porażka... oczywiście to moja opinia.
Popieram. Mam w dodatku pewien dysonans - za pierwszy sezon jestem gotowa wystawić ocenę 8, a za siódmy nie więcej niż 4. Wyważyć to jakoś czy co?
Jak ja nienawidzę odcinania kuponów! Film, serial, książka, etc powinien się kończyć w momencie kiedy jest dobry! Jest istnieje ryzyko zarobienia kasy na gniocie, powinni za to pozywać do sądu! :P