PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

To co odjebał House dla Wilsona w 19 odc s08 w końcówce to jest masakra i dlatego popłyneły mi łzy jak nigdy.

ocenił(a) serial na 8
maniek_szafa

to prawda... brakowało mi od jakiegoś czasu w tym serialu właśnie takiego odcinka, wyzwalającego prawdziwe emocje... także popłakałam sobie całkiem sporo, a na świetnej końcówce śmiałam się, ale wciąż przez łzy ;] genialny odc.

ocenił(a) serial na 10
maniek_szafa

pięknie i zwięźle ujęte :) szczera prawda, prawdziwe przyjacielskie zachowanie, prawdziwe house'owskie zachowanie :) to mi się strasznie podobało, cały odcinek to w ogóle coś niesamowitego

od momentu rozpoczęcia 8 sezonu mam tak, że każdy kolejny odcinek staje się moim ulubionym, i tak za każdym razem, po każdej premierze, ale tak na prawdę nie ma tego najlepszego odcinka ;) z tym wyjątkiem, że 19 powala bardziej niż poprzednie... soczysty Hilson, za to daję 11/10

a te fotki na koniec... :D

ocenił(a) serial na 9
maniek_szafa

Też się poryczałem :( rzadko mi się to zdarza ale płakałem :(

maniek_szafa

House jest jedyny w swoim rodzaju, a swoim poczuciem humoru jak widać potrafi rozśmieszyć do łez nawet człowieka zmęczonego walką z rakiem :) Genialny serial, żałuję, że zbliża się nieuchronny koniec...

ocenił(a) serial na 9
maniek_szafa

mi łzy nie popłyneły może nie mam uczuć ;p ale odcinek był bardzo fajny