PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

[SPOILERY Z ODCINKÓW DO 8x20 WŁĄCZNIE]

Według mnie wyglądać to będzie tak, że Wilson będzie miał raka i serial zakończy się tak, że umrze, bądź też zostanie cudownie wyleczony. To jednak (choć Wilson jest moją ulubioną postacią) ma mniejsze znaczenie... Sądzę, że House odejdzie ze szpitala albo zginie, a przewodnictwo nad zespołem obejmie Chase. Zwróćcie uwagę na scenę, jedną z ostatnich, w 8x20. Nikt już nie wie co robić, Chase myje ręce, wszyscy na czele z Foremanem przerzucają się teoriami. Nagle Chase mówi "Mydło" i wychodzi. Przecież to było takie housowskie ;) . Zespół się kłóci, szef nie słucha, tylko nagle dostaje olśnienia i idzie robić swoje. Chase zrozumiał, jak wielką ma wartość, a doktor z przypadku jeszcze to w nim podbudował. Sądzę, że scenarzyści w ten sposób położyli grunt pod przejęcie pałeczki po Housie przez Chase'a.

Co z Housem? Jeśli przeżyje to sądzę, że z Wilsonem odejdzie ze szpitala. Jeśli umrze... cóż, żył nie będzie. Everybody dies.

ocenił(a) serial na 10

Chase odszedł ze szpitala, ale pewnie pojawi się gościnnie w dwóch ostatnich odcinkach. Ciekawe co zrobi jak spotka Cameron. Mina House'a z wczorajszego odcinka może mówić nam, że Wilson wyzdrowiał albo się pogorszyło.

ocenił(a) serial na 8
house90

a to nie 13stka miała wrócić na koniec serialu?

ocenił(a) serial na 10
black_cashmere

13 też wróci :)

ocenił(a) serial na 8
house90

dziękuję za info, bo już myślałam, że się totalnie pogubiłam :)

ocenił(a) serial na 10
black_cashmere

Spoko :)

użytkownik usunięty
house90

Masz rację. Zauważ tylko, że Chase przede wszystkim chce wyjść z cienia. Sądzę, że jeśli zwolni się miejsce po Housie, to Chase weźmie tę robotę. To byłoby najlepsze. Najzdolniejszy z uczniów przejmuje rolę mistrza ;) .

W sumie to możliwe ale zapominacie że oficjalnym zastępcą Housa jest Taub ;)
Jestem ciekaw jak to się potoczy,sądze że House nie umrze,jednak umrze Wilson i caly odcinek bedzie o tym ze House bedzie z nim rozmawial na lozu smierci o wszystkim, az w koncu stanie przed wyborem co dalej.... ;)

ocenił(a) serial na 8

Twarz Housa pokazywała wyraźnie, Wilsona zżera rak. Myślę ze to wydarzenie kompletnie złamie House, odejdzie albo jakoś dramatycznie odejdzie(zginie).
Pomimo że Chase oficjalnie odszedł to powróci gdy dowie się o raku Wilsona, bo któż ewentualnie miałby go operować jak nie najlepszy chirurg w mieście, a ostatecznie zajmie stanowisko House jak wskazują na to ostatnie odcinki.

ocenił(a) serial na 10
Jinno

Zgadzam się. Mina była jednoznaczna-jest źle, nawet tragicznie źle i na moje nie ma co doszukiwać się innego znaczenia wyrazu twarzy House'a. Szkoda Wilsona, jest taki kochany i fajny :( . Ale wątpię, żeby House popełnił samobójstwo. On ceni sobie życie innych i swoje bardzo wbrew pozorom.

gladness2

tak myślę, ze samobójstwa nie będzie,a co do Chasea to dokładnie jak House od kilku odcinków jest już pokazywany jako jego zastępca, już tylko czekam jak to się wszystko potoczy.