Oglądam serial w telewizji i oglądając ostatnie odcinki zaczynałem sie obawiac ze serial traci na wartości (a dokładnie po tym jak House zwolnił swoją ekipe lekarzy) ale w ten czawrtek na szczescie ponownie dobrze sie bawiłem podczas oglądania. (gratulacje dla scenarzystów) ponownie mnie zaciekawił i z niecierpliwościa czekam na kolejne odcinki.
A do kolegów i koleżanek mam prośbe: JAKA SERIA TERAZ LECI W TVP 2? Bo nie wiem ile przegapiłem i czy można sciągnąc wszystkie odcinki z internetu po nie chce mi sie czekac:) (jezeli tak ta z jakiej strony i gdzie znajde napisy)
A tak wogóle serial super!!!!
Prawdopodobnie leci w tv 3 sezon.
Co do opinii, dla mnie serial stracił po zwolnieniu 'starej' ekipy, ale Cameron, Chase i Forman nie znikną z ekranu. Cameron będzie pracować w izbie przyjęć, Chase będzie chirurgiem, a Forman dalej z Housem tylko w odrobinę innej roli.
4 i 5 sezon był w moich oczach stracił.
teraz leci 4 seria na dwójce, a linki do odcinków można znaleźć w starszych postach
A mi się wydaje, że zmiana lekarzy wychodzi na dobre, bo tamta ekipa stawała się coraz to bardziej przewidywalna, ale to tylko moje skromne zdanie