PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497992
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

wie ktos moze jak nazywa sie koncowa piosnka z dzisiejszego odc.Housa ....? wiem tylko tyle ze jest to 2 sezon i odcinek ten lecial na AXN ale kotry byl to odcinek to juz nie wiem jak ktos wie to z gory dziekuje;)

ocenił(a) serial na 10
izka717

a zna ktoś może piosenkę, która leciała pod koniec 2 odcinka pierwszej serii (test na ojcostwo) -gdy ten
chłopak grał na boisku a z boku stal House?

ocenił(a) serial na 10
bluebell_4

Co do izki717 to zapewne był to odcinek południowy o tytule Autopsy. Piosenki były tam dwie, ale zapewne chodzi Ci o Bird York - In The Deep. Popołudniowy odcinek był trzecim w drugim sezonie, nie pamiętam z niego żadnej piosenki, ale oczywiście mogę się mylić.
Co do bluebell, jeżeli to był rugi ocinek pierwszego sezonu, zaryzykuję, iż jest to Rickie Lee Jones - On Saturday Afternoons In 1963. Ale tak naprawę to już nie pamiętam, bym musiał dokładniej poszperać w odcinkach i soundtrackach:) Pozdrawiam.

izka717

To był chyba odcinek z ta mała odważną dziewczynką gdzie na koniec House
kupił sobie motor. I tam leciała na samym końcu piosenka. Inna niż ta którą ktoś wyżej podał ;P Mam wrażenie, że to był cover piosenki
Christiny Aguilery - Beautiful... Wie ktoś co to było? ;P

ocenił(a) serial na 10
Tyraf

No jeżeli był to ten odcinek o nazwie Humpty Dumpty to tam jak pamiętam była piosenka - Christina Aguilera - Beautiful .