pusto jakoś tak bez House'a. Plączę się między serialami, ale nie mogę znaleźć tego jednego
dającego mi satysfakcję, radość, wzruszenia i zaangażowanie w fabułę jakie niósł House. Czy
ktoś zna serial, w który można się zagłębić? :) Aktualnie oglądam od początku House'a,
Bones, Sherlocka, troszkę Breaking Bad, Lost skończyłam, a myślę nad Grą o Tron, Mad Men
i Plotkarą...
Pozdrawiam i z góry dziękuję. :)
Masz racje pusto bez Housa. Właśnie skończyłam ogladac odcinek specjalny ' Swan Song" podsumowujacy 8 lat serialu i mi sie troche smutno zrobiło... Co do seriali już troche ich obejrzałam. Polecam Gre o Tron oraz Suits te seriale sa naprawde na bardzo dobrym poziomie. Z tego co wymieniłaś Plotkara też mi przypadła do gustu a między przerwami zaglądam jeszcze do True Blood, How I met your mother (dopiero zaczełam a juz jestem na 2 sezonie), oraz The Vampires Daires - ale to już kwestia gustów. Pozdrawiam ;)
Właśnie! Zapomniałam o Suits :) świetny serial, potwierdzam :) dziękuję za propozycje, na pewno skorzystam.
A co do Swan Song, nagrałam go sobie na telefon, więc zawsze jest pod ręką... :) Hugh jest boski... Jakie szczęście że jeszcze troszkę go poogladamy.. The Oranges, Mr. Pip, RoboCop... :)
ah... i zapomniałam wspomnieć o Chirurgach którzy również skardli moje serce i coś z dreszczykiem na wieczory - Supernatual.
Skoro tak, to mogłabyś obejrzeć to anime:
http://www.filmweb.pl/serial/Monster-2004-192515
To z pewnością jest serial, w który się można zagłębić. ;)
No i może to:
http://www.filmweb.pl/serial/Kemono+no+Souja+Erin-2009-493763
To też mi się bardzo podobało.
Skoro Plotkara ci się spodobała, to może The O.C, które już reklamowałem w innym temacie też ci się spodoba, choćby z tego względu, że to dzieło tego samego twórcy.
Mnie też jakoś tak smutno bez House'a...Przez 8 lat człowiek się przyzwyczaił, że co roku w we wrześniu House był. To już była część rytualu.
Martwie się co będzie na jesieni :( Wtedy mi będzie smutno
najdziwniejsze będą wtorki, kiedy zawsze ze szkoły wracałam do domu biegnąc, byle obejrzeć czym prędzej nowy odcinek, choć czasami oglądało się w nocy, zgodnie z premierą na FOXie...
Tak, to był rytuał..
Ja to zawsze budzik synchronizowałam z amerykańskim czasem jak się zbliżał koniec sezonu ^^ :D Te rozmowy o nowym odcinku, spoilery, opinie. Na wtorki się czekało. :(
pusto strasznie, jak tak siedzę i oglądam tapety i zdjęcia to sie smutno robi, przywiązał się człowiek to tego, po wakacjach zacznę oglądać chyba od nowa wszystko
I co będziesz sobie sezony rozdzielał na wtorki? :D I do początku 3 tygodnia maja oglądanie jednego sezonu, a potem letnia przerwa i od września kolejny sezon?
dzięki wszytkim za odpowiedzi, jeśli macie jeszcze jakieś propozycje w zanadrzu to piszcie śmiało ;)
A co do seriali to Dexter. Ma tez pewną właściwość jaką miał House: Jest schematyczny. Może Ci się spodoba
obejrzyj Shameless, koniecznie. Ten serial podważył moją opinie o zajebist%sci Housa. O ile zawsze uwielbiałem oglądać Doktora i nie wierzyłem, że kiedykolwiek znajdę równie dobry serial, tak Shameless bez problemu mu dorównał i ostatnio zastanawiam się czy go nie przerósł. Oglądając dwa pierwsze sezony(tylko tyle na razie zrobili), czułem się jakbym był chory na depresję maniakalną, raz śmiałem się w głos, a po chwili chciało mi się płakać (bardzo rzadko mi się to zdarza, nie mówiąc już o samym płakaniu. W skrócie serial jest ZAJEBISTY i trzeba go obejrzeć.
Okaaaaaay, czuje się bardziej niż na maxa zainteresowana... Obejrzę na pewno!
Ogromne dzięki, takiej odpowiedzi oczekiwałam ! :)
Tak jest :) jednak chwilę musi to poczekać bo obowiązki.. Ale w wolnej chwili biorę się za Shameless...
Poczytałam trochę, i naprawdę myślę ze mi się spodoba. Bardzo.
i co ważne wersje US. Jest jeszcze wersja UK, nie oglądałem ale słyszałem, że znacznie gorsza.