PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Witam! ..;] ja chyba nie jestem z Wami w równowadze gdyz odladam Housa zgodnie z tvp2 wiec jestem na początku 4 sezonu..;]

mozecie mi powiedziec jak zmarła Amber?? I ona chyba kręciła z Wilsonem prawda?? wogóle dlaczego "nawiedza" Housa?? zronił jej coś?? bede bardzo wdzieczna za info. ^

Pzdr.!

użytkownik usunięty
aguska1534

niedługo TVP 2 odpowie Ci na wszystkie pytania.... po co sobie psujesz zabawę ;-)

ocenił(a) serial na 10
aguska1534

Ja to bym wolał nie wiedzieć, no ale jak pytasz.. :P

SPOJLER *** SPOJLER *** SPOJLER *** SPOJLER *** SPOJLER ***

Amber zmarła w wyniku wypadku, gdyby nie brała leków na przeziębienie lub grypę (nie pamiętam które) to by przeżyła, ale jakiś szkodliwy składnik leku pozostał w jej organizmie, a bodajże jej wątroba została uszkodzona i nie mogła oczyścić jej organizmu.
Tak, Amber kręciła z Wilsonem.
A nawiedza Housa, bo House był z nią w autobusie podczas wypadku. Amber przyszła do baru po Housa, bo ten się opił i gdy wracali autobusem miał miejsce ten wypadek. Gdy nawiedza Housa (w sumie to na początku nie Amber go nawiedza, tylko jakaś inna kobieta, która mu daje wskazówki kto umiera <bo House był pewien, że ktoś umiera, tylko nie wiedział kto>), ten powoli sobie przypomina co się działo i dochodzi co jest z Amber, ale nie da się jej uratować. Bardzo wzruszający odcinek wg. mnie :P

Wiem, że niezbyt dobrze wszystko opisałem, ale zapewne znajdzie się ktoś, kto dopełni/poprawi mój opis :P