PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497992
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

trzeci sezon!!!

ocenił(a) serial na 10

13 listopada TVP 2 rozpocznie emisję trzeciego sezonu!!!

ocenił(a) serial na 9
nokia5400

Z tego co wyczytałam na Wikipedii to na razie w spisie odcinków są podane w tabeli TVP2 tylko 2 pierwsze odcinki 3 sezonu,nie wiadomo co dalej ,czy chcą widzą tylko ochoty narobić ... czy co ?

Może ktoś wie co dalej ??

ocenił(a) serial na 10
nadia74

Z tego co ja zauważyłam, tylko pierwsza seria była emitowana w całości. Nie wiem dlaczego odcinków z drugiej serii było niewiele. Na oko tak z pięć odcinków z tego sezonu. Postanowili pokazywać tylko początek i koniec sezony, czy co? Miałam cichą nadzieję, że te odcinki są jakoś pomieszane, że nie emitują je po kolei. Ale z tego co zauważyłam, to 13.11.08 ma być pokazany odcinek z początku trzeciej serii. Nie wiem. Może uznali, że inne odcinki są denne i niewarte ich czasu antenowego? Więc postanowili puszczać serial jak im się żywnie podoba? Ale cóż możemy zrobić. Niestety, nie mam AXN, a na innych kanałach już nie puszczają. Tak więc jestem zdana na łaskę TVP 2.

aniulkazlosnica

Ano najwyraźniej byłaś mało spostrzegawcza , bo druga seria była w całości.
Wszystko jest tak jak powinno , kazdy odcinek po kolei :]

Po prostu duzo zamieszania wniosło powtarzanie 1 sezonu na TVP2 w wakacje ;] Znaczy się ci , co zaczeli oglądac House'a od wakacji maja wiele problemów z rozróżnianiem odcinków :P
Po wakacjach TVP2 kontynuowała 2 serię - od 16 odcinka , bo 15 odcinków tejże serii wyemitowała przed wakacjami ;]

Miło z ich strony , że pokazą 3 sezon ;] Jest jeszcze lepszy niż 1 i 2 ;] Ciekawe co z 4 , bo wg moich obliczen do czerwca powinni zdążyć z 3 w całości (24 odcinki) i zostanie miejsce na kilka odcinkow sezonu czwartego.

ocenił(a) serial na 7
nokia5400

szkoda ze polska telewizja całe dwa sezony za usa

em82

ten 4 sezon juz pewnie puszcza we wrzesniu 2009, bo nie sadze zeby zaczeli emisje w czerwcu i wyemitowali tylko 4 odc, bo na wakacje na 100% zrobia przerwe na powtorki
a mnie denerwuje, ze axn nie emituje house'a tak jak Lost czy CSI, gdzie nowy sezon jest 4,5 miesiecy po premierze w usa

Happily_ever_after

No właśnie, co z AXN? Oni też wyemitują trzeci sezon? Co prawda cenzurują odcinki, ale i tak lepsze ocenzurowane codzienne i 17, niż nieocenzurowane RAZ W TYGODNIU (:(() o 21.45... Mam nadzieję, że AXN stanie na wysokości zadania...

Finding_Neverland

ja myslalam, ze skoro "premiera" serialu byla na axn w grudniu 2007, to w 2008 poleca z 2,3,4 sezonem, a w okolicach marca, kwietnia 2009 dadza juz 5, ale niestety wychodzi na to, ze szybsza od stacji platnej jest tv publiczna...

Happily_ever_after

sprawdzilam wlasnie program axn na grudzien, bedzie juz nie wiem ktora powtorka 1. sezonu, zalamka

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

cenzurują!!! a o w "Housie" jest do ocenzurowania???

ocenił(a) serial na 7
Dr_Allison_Cameron

Z tego co pamietam to w najnowszym sezonie byla jakas lesbijska akcja. Moze to wytną bo przed Klanem o 17 nie wolno takiego czegos ogladac;)