7,5 20 tys. ocen
7,5 10 1 20158
7,6 5 krytyków
Ekstradycja
powrót do forum serialu Ekstradycja

ocenił(a) serial na 8

Obejrzałem powtórkę 5 odcinka.Pamiętacie tego typka co był na spotkaniu po zabiciu Zybertowicza ? Co zlecił mu szef (Kolberger) założenie podłuchu Halskiemu i Sawce.Ten sam był ochroniarzem Sytego i zabił zamachowca na niego.Kurde jest on nawet na tym zdjęciu pod lornetką Ola ! (z karabinem)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
alealek

To na pewno nie był January Brunov (czyli Cichy, człowiek szefa UOPu). Obejrzyj jeszcze raz dokładnie, albo sprawdź na www.filmpolski.pl

Natomiast inna rzecz, że jednego z ludzi Sytego grał Paweł Wilczak, czyli późniejszy Jurij.

ocenił(a) serial na 10
Rodion_Raskolnikow

Jasne że to nie był on , myślę też że Wilczak grał później tę samą rolę bo nie chce mi się wierzyć że twórcy zaliczyli by taką wpadkę. Natomiast jest inna rzecz , w jednym odcinku Zajcew pojawia się w domu Struny w towarzystwie dwóch goryli jednym z nich jest aktor grający w 2 i 3 serii policjanta - Oleckiego.

alealek

A ja znalazlem jeszcze inna niescislosc. W drugim sezonie wystepuje policjant o nazwisku Olecki czy jakos tak. W pierwszym sezonie gral on ochroniarza Zajcewa gdy ten przyszedl pogadac do Struny i dal mu 10000 dolcow. Popatrzcie dokladniej stoi troche w zaciemnionym miejscu ale to na bank on