PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645151}

Elementary

2012 - 2019
7,5 22 tys. ocen
7,5 10 1 21747
5,9 7 krytyków
Elementary
powrót do forum serialu Elementary

Wie ktoś może co z napisami do odcinka 2x12 ? Czy ktoś tłumaczy ? :)

ocenił(a) serial na 6
Celunia155

Na napisy24 ktoś tłumaczy, ale strasznie wolno mu to idzie.

Nika95999

Poczekamy :)

Celunia155

A może wie ktoś gdzie można znaleźć napisy do odcinka 2x13?

turpan

Z tego co wiem to napisy sa zrobione dopiero w 50 % . Na napisy24 można zobaczyć

ocenił(a) serial na 7
Celunia155

a napisów ciągle nie ma :(

ocenił(a) serial na 9
mat2412

Kurdę załóżcie sobie konto na n24 i niech dotrze do Was że tłumaczka ma również życie osobiste i na n24 jest jak byk napisane że była w szpitalu czy coś. Nie dość że narzekają to jeszcze nie potrafią docenić, że dzięki nim możecie oglądać swoje ulubione seriale ze zrozumieniem. Trzeba czekać i tyle.

ocenił(a) serial na 7
pitixpl

@pitixpl nie rozumiem dlaczego jesteś taki zbulwersowany, nikt nie napisał złego słowa na tlumaczkę, która moim zdaniem odwala świetną robotę. Nie każdy ma jednak czas zeby tłumaczyć na własna rękę, ludzie po prostu nie mogą sie doczekać i tyle.

ocenił(a) serial na 9
mat2412

No jestem zbulwersowany tym, że jesteś na tyle leniwa że nie potrafisz założyć głupiego konta na n24.

ocenił(a) serial na 7
pitixpl

tak się składa, że mam konto na n24, co nie oznacza, że nie mogę na filmwebie dzielić się swoimi rozterkami dotyczącymi braku napisów, prawda? :)

ocenił(a) serial na 9
mat2412

No to jestem zbulwersowany tym, że masz problem z przyswajaniem faktów. Skoro tłumaczka miała sytuację związaną ze szpitalem to logiczne jest, że napisy będą opóźnione. Zresztą nie wiem o co ten bulwers, bo ona i tak miała zrezygnować z tłumaczenia, a jak ktoś ją zastąpił to zrobił tak ujowe napisy że woła to o pomstę do nieba. Narazie nie ma innego tłumacza, więc nie widzę sensu żalenia się o termin napisów na filmwebie.

ocenił(a) serial na 7
pitixpl

Nie widzę sensu sie kłócić. Wymyslasz problemy, ktore nie maja nic wspólnego z moim postem, w ktorym jedynie stwierdziłam fakt - dalej nie ma napisów. Nie wiadomo kiedy się pojawią, z jakiejkolwiek przyczyny pojawiło sie spore opóźnienie. I tyle. Nota bene, mam nadzieje ze tłumacz sie nie zmieni, bo jeśli mnie pamięć nie myli, napisy były na przyzwoitym poziomie.

ocenił(a) serial na 8
mat2412

prawda. dziewczyna nie zaczęła narzekać na osobę, która napisy robi tylko po prostu stwierdziła bez jakiś bulwersów, że ich nie ma. też nie widzę powodu to oburzenia.

ocenił(a) serial na 7
Celunia155

a co z 2x13?