Gdzie mogę zobaczyć odcinek Odcinek 17, 4 sezon w wersji PL?
Premiera była 20.03 a wszędzie jest wersja angielska ;_;
Bardzo proszę o odpowiedź ^^
napisy przestały wychodzić jakiś czas temu. wersja z lektorem pojawia się z około dziesięciodniowym opóźnieniem czyli powinna być 30 lub 31.03 na alltube . tv (usuń spacje)
O dziękuję bardzo! Własnie premiera była 20 i czekam na wersję z lektorem. Bardzo dziękuję za odpowiedź ^^
też jestem zaskoczona (bynajmniej nie pozytywnie). od tygodnia codziennie sprawdzam i ani wersji z napisami ani wersji z lektorem nie ma. może będzie jutro, może będzie za tydzień...
Ja tak samo codziennie sprawdzam.
Ciekawe czemu nie ma :O
Zaczynam już tęsknić za tym serialem ^^
Właśnie się pojawił 4x17 z lektorem na alltube . tv Czemu tyle to trwało - nie mam pojęcia. Na kolejny przyjdzie zapewne poczekać co najmniej z tydzień.
Dziękuję za taką miłą wiadomość ^^ Oby więcej takich :D
Rano (około 5/6) jeszcze nie było ^^
Wiecie może, czy któraś stacja emituje czwarty sezon Elementary? Zawsze robił to AXN, teraz nie widzę czwartego sezonu w ramówce, niemniej jednak ktoś wydaje odcinki z lektorem...
Oooo własnie. Bardzo trafne spostrzeżenie. I może dlatego są publikowane z takim ogromnym poślizgiem. Niestety nie wiem jaka stacja wzięła się za nasz serial.
Skoro odcinki z lektorem się pojawiają (ponad 2 tyg po amerykańskiej premierze, czyli nie jakoś szczególnie późno) to któraś polska stacja musi obecnie emitować sezon 4 Elementary. Aczkolwiek nie mogę znaleźć informacji która to.
Jeśli o napisy chodzi to wg. N24 nikt tego serialu chwilowo nie tłumaczy. Z kolei wg. opensubtitles właśnie wyszły napisy (nie wiem czy dobre) do odc. 17. Czyli jeśli ktoś bardzo chce to może oglądać wersję z napisami, biorąc jednak poprawkę na to, że pojawiają się one z około miesięcznym opóźnieniem...
Na Wikipedii jest informacja, że serial nadaje "nSeriale, AXN".
Znalazłam tez taka informację: "11 maja 2015 roku, stacja CBS zamówiła oficjalnie 4 sezon serialu" (też z Wikipedii) i sezon piaty też ma ta stacja zamówić. Nie ogarniam ogólnie tego wszystkiego, ale to może być to.
Poprawka. CBS to ta zagraniczna... lololol No to ja już nie wiem. A może: " W Polsce jest dostępny w usłudze VOD oraz AXN". Jak już wspomniałam, jestem zielona w tych sprawach...
Z tego co piszesz może chodzić o telewizję internetową. Ale też nie za bardzo się znam więc zgaduję.
BTW - tłumaczenia do 4x19 ciągle nie ma. Szukałam wersji z lektorem na kilku stronach i nic. Na opensubtitles wczoraj pojawiły się napisy do 4x18, więc może, w ciągu kilku dni, napisy do 4x19 też się ukarzą...
Jakoś ten serial wolę oglądać z lektorem. Napisy są okej, ale jak oglądam z lektorem, to bardziej mogę się skupić na samym głównym bohaterze i jego towarzyszce. Także nic. Tylko zostaje nam czekać.
Wczoraj wieczorem na alltube . tv pojawił się odc. 19 sez. 4 z lektorem. Nie potrafię wysnuć żadnej sensownej teorii dlaczego w jednym tygodniu odcinek się pojawia, a w następnym nie. Do końca sezonu zostały 2 odcinki (chyba), do 3 już wyemitowanych jak na razie nie ma tłumaczenia. Pozostaje nam czekać ;).
Właśnie dziś zauważyłam nowy odcinek (jeeej ^^). Na alltube są już odcinki po angielsku także jak już napisałaś, musimy czekać. Troszkę mnie to smuci. Jestem przyzwyczajona do oglądania tydzień po tygodniu. A tutaj? Nigdy nie wiadomo kiedy wyjdzie odcinek po PL i czy w ogóle wyjdzie.
Dzięki za info. Obejrzałam wieczorem, po powrocie do domu. Za tydzień odcinek finałowy 4 sezonu. Opóźnienie w tłumaczeniu to 3 odcinki, jak wcześniej. Pozostaje cierpliwie czekać. ;)
Jak pewnie zauważyłaś odcinków z lektorem na razie nie ma i na, dobrą sprawę, nie wiadomo kiedy będą. Ale dziś w południe na opensubtitles pojawiły się napisy do odcinka 4x21. Więc możesz albo ściągnąć odcinek i napisy albo za kilka godzin poszukać wersji on line z napisami. Pozdrawiam!
No właśnie zauważyłam, że jest jakiś potężny zastój :O Jak wyjdą wszystkie odcinki z lektorem, to pewnie zrobię sobie maraton sezonu 4. Jakoś nie lubię tyle czekać na kolejny odcinek (czasem łapie się na tym, że nie pamiętam co było w poprzednim). Tak, pewnie w weekend oglądnę z napisami, bo ciekawość i zniecierpliwienie zżerają mnie od środka.
Dziękuję za info i również pozdrawiam.
Odcinek 4x22 z lektorem jest dostępny na alltube.tv Ktoś chyba nadgania po ponad dwutygodniowym zawieszeniu. Pozdrawiam!
Właśnie zauważyłam, ze dostępny jest 4x23 z lektorem. Tym razem na kinoman . tv Na tłumaczenie finału ciągle czekamy. Pozdrawiam :-)
Dziękuję za informację. Już jestem po odcinku :)
Teraz tylko czekać na odcinek 24 i potem na sezon 5 ^^