Tak jak w temacie, kiedy ojciec elif dowie się, że to jego córka.?
Oj daleko do tych odc ponadto + ! Spoiler alert za pewien czas nastapi zmiana aktora ktory gra Kenana
Dzięki za odp. Właśnie teraz już wiem, że serial ma mieć ponad 500 odc. Nie tylko będzie zmieniony aktor który gra Kenana, ale jeszcze parę innych aktorów. To wprowadza to nie potrzebny zament.
Otoz to serial ma grubo ponad 560 odc (numeracja turecka), wciaz jest krecony wiec nie widac konca
- SPOILER ALERT kenan i tugce umra w pozarze...w dniu slubu kenana i melek... Potem melek bedzie miec nowego faceta
Dodatkowo czy to byl selim? (Nie mam 100% pewnosci ze to akurat on strzeli do arzu)
Spoiler! Kenan dowie sie ze elif to jego corka kiedy ta bedzie porwana...ale daleko do tych odcinkow i jedyne pewne to ze "nowy kenan" dowie sie prawdy...
Ja chyba sobie odpuszcze ogladam po hiszpansku i jestem na odcinku 80 i mam juz dosc to nie ma moje nerwy
To po co jeszcze to oglądasz ? Lepiej wyjść na spacer lub do kina ze znajomymi.
230chyba odcinku dowie się kenan że elif to jego corka.a zaraz po tym.jal.sie dowie o tym kenan ,elif najpierw porwa ja a później zdoła uciec i trafi do jakiegos typa który każe jej zebrać
dziwne,ze kenan i tucze gina w pozarze,a melek i elif się uratowaly.byli w jednym pomieszczeniu.tych dwoje dobrze gralo role.nowy kenan w 2sezonie bardzo fajnie gra swoja role
W odcinku 86 (w Polsce emitowany) umiera Ayse i odbywa sie jej pogrzeb, Melek dalej bedzie w wiezieniu ( za sprawka Arzu ktora wrobi ja w podrzucone narkotyki)
Melih juz bedzie mial 100% pewnosc ze Melek jest jego siostra.
A selim bedzie juz wiedzial ze Elif jest jego siostrzenica .
Dzięki za info, na fecabooku jest strona poświęcona serialowi i są podane opisy odcinków, parę do przodu, ale jak zwykle to dla mnie za mało bo akurat ciekawi mnie jak się skończy wątek mleka w więzieniu, będę wdzięczna za inf.
Watek Melek w wiezieniu bedzie ciagnac sie dlugo, ale dokladnie przegladne odcinki (170-180) w ktorym to odc konkretnie matka Elif wyjdzie na wolnosc, w miedzyczasie bedzie dzialo smierc Ayse, Selim skrywajacy tajemnice ze elif to corka Kenana, Melih zglebiajacy tego jak trafila jego siostra do wiezienia, problemy Zeynep..
Piatkowy odcinek to ten jak Ayse trafia do szpitala, Selim przyjedzie tu, zaopiekuje sie Elif zabierze ja z powrotem do rezydencji, ostatnim tchem wyznanie Ayse ze Elif jest corka Kenana...
W nastepnych odcinkach elif dostanie prezent od Wujka Selima rowerek, co rozwscieczy Tugce.... Malo tego to BabciA Aliye podaruje jej sweterek... Bedzie sie dzialo