PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45474
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Na pewno 4 sezon jest lepszy niż 3, ale nadal pozostawia wiele do życzenia. Humor przoduje nad rozterkami i smętami, ale jednak czegoś mi brakuje;)

http://popbookownik.pl/wielkie-umysly-flash-recenzja-4-sezonu/

Katriona85

Dla mnie to wygląda to tak z sezonami:

S1>S2>>>>S4>S3

Podobał mi się trochę, ale czuć, że to nie to samo co sezon 1 i 2.

Cravlin

Zgadzam się;) Na szczęście lepiej niż w 3, więc jest szansa, że 5 będzie jeszcze lepsza. Choć... cliffhanger nie do końca mnie przekonuje.

ocenił(a) serial na 8
Katriona85

Sezon 3 był po prostu nudny, natomiast 4 to jakieś nieporozumienie. Humor był wrzucony na siłę, zresztą rzadko kiedy bawił. Poza tym człowiek nawet nie mógł odczuwać tej frajdy, kiedy serwowano mu tyle absurdów i niedorzeczności. No ale racja jest jak dupa :D

Meximax

Dobre porównanie:D

ocenił(a) serial na 6
Katriona85

Finał mnie trochę rozczarował. A to dlatego że zanosilam się śmiechem przez połowę odcinka zamiast być wbita w fotel :) cały pomysł na pokonanie Devoe, wyglądała jak jakaś niedorzeczna baśń czy mitologia :)) to nawet nie było pseudonaukowe, tylko po prostu jak bajka dla dzieci. Uwielbiam ten serial ale ten sezon w sumie był trochę rozczarowujacy. Jedyne co mnie zastanowilo to końcówka z Norą Allen. Zasmucilo mnie za to to że chyba pożegnaliśmy się na dobre z Wellsem :( moja ulubiona postać i jedyny moim zdaniem talent godny większej uwagi. Boję się pomyśleć co będzie dalej :( z reszty teamu lubię równie jedynie Cisco. Chciałabym żeby kolejny sezon znów spowrotem skupił się na głównej postaci, i sądząc właśnie po końcówce finału może znów tak będzie. RIP, Harry ;(

Katriona85

A pamiętacie jak na początku sezonu 1 cisco i caitlin tłumaczyli wszystko w języku naukowym?

Teraz w ogóle tego nie ma, zbyt mała kreatywność u scenarzystów obecnych, albo lenistwo, smutne

Sezon nie był tragiczny, lepszy od sezonu 3, bardzo podobał mi się Ralp jak zmieniał się z dupka, w bohatera, ta co kontroluje metal to najgorsza aktorka ever jaka była do tej pory, killer frost stała się mięczakiem, nawet zaserwowali nam jeden odcinek feministyczny, ale sezon dawał radę, fajny plotwist z więzieniem barrego, Devoo kozacki przeciwnik, chyba najlepszy jaki został pokazany, przebija nawet RF, ale to moje zdanie, iris stała się jeszcze większym pępkiem świata w sezonie bo jest kapitanem KEK
Umiejętności cecile są debilnie wytłumaczone, czyli wcale T_T

Ale i tak sezon 1 i 2 najlepiej wypadł