PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45474
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Gdzieś słyszałam na necie że możliwe że znów team Flash może kogoś stracić. Ostatnio jest to zwyczajem w sumie co sezon aż strach pomyśleć kto tym razem. Macie swoje typy albo teorie?

suicide6redemption

Pewnie Cecile umrze jak urodzi dziecko

Cravlin

Ja też to bym obstawiał

dunio_4

Barry nie zginie bo jest tytułowym bohaterem, potencjalna śmierć Iris była przerabiana w poprzednim sezonie, Caitlin będzie w nowym sezonie starała się odkryć jak zdobyła moce, więc nie zginie. Cisco też na 100% nie zginie, Harry też nie bo w poprzednim sezonie zginął już jeden Wells. Joe też raczej nie zginie, więc zostaje tylko Cecile. W komiksach chyba Daniel West stracił matkę, więc jeżeli by zginęła to jej dziecko (podobno ma być to dziewczyna, więc może być Danielle West) mogłoby zostać nowym Reverse-Flashem. Chyba, że scenarzyści nie zabiją tak na prawdę nikogo, bo w sumie już Ralph zginął, ale myślę, że go uratują jeszcze.

Cravlin

Ta dziewczyna sprinter to w sumie może być taki odpowiednik Danielle West

Cravlin

Albo Cecile bo jest zbędna dla fabuły, albo Cisco bo przydałoby się już przetasować zespół - cały czas siedzi mi w głowie pomysł, że ten "nowy" Eobard z twarzą Wellsa może wpaść z wizytą do StarLabs i tutaj widziałbym spełniającą się wizję Cisco z pierwszego sezonu.