PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45370
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Musical??

ocenił(a) serial na 7

Czy tylko ja uważam, że odcinek 17 sezonu 3 udowodnił tylko, że z naprawdę dobrej produkcji można spaść na samo dno? Chociaż dno to chyba mało powiedziane...

ocenił(a) serial na 7
Jaasiuu

Zdecydowanie mało powiedziane - to za tak kretyńskie odcinki ludzi rezygnują z oglądania seriali.

ocenił(a) serial na 9
Mordechaj_Sauerland

No to Cię zdziwie, ale ten odcinek jest bardzo dobrze przyjęty w Stanach jak i w Polsce. Odcinek lekki, luźny "inny" od pozostałych. Musicale w USA zwłacza teraz są na TOPie. Odcinek fakt jest "zapychaczem" ale jest do zniesienia.

ocenił(a) serial na 7
lexus123

No pewnie jak kto woli, serial bardzo przypadł mi do gustu, ale to co dzieje się w tym sezonie jest po prostu strasznie nudne i przewidywalne, jak dla mnie przynajmniej.

ocenił(a) serial na 7
lexus123

Wiem, że musicale są popularne w stanach, ale musicalowe odcinki jestem w stanie strawić w sitcomach względnie serialach obyczajowych, a nie w opowieści o super herosach. Obecny sezon Flasha i tak ma już dużą tendencję spadkową, a tym odcinkiem dla mnie to przypieczętowali. W stanach tym odcinkiem niewątpliwie zafascynowały się głównie osoby, które i tak oglądają ten serial tylko dla dennych perypetii miłosnych.

ocenił(a) serial na 8
Mordechaj_Sauerland

Dobra, wiem że serial fabularny a serial animowany to dwie różne rzeczy, ALE jeśli mowa o tematyce herosów, to jeżeli w Batmanie: odważni i bezwzględni, superbohaterowie śpiewają, to dlaczego nie mogą w serialu fabularnym o Flashu? Zresztą sam Music Meister, kontroluje innych poprzez śpiew, więc to całkiem logiczne, że wpłynął wręcz można by rzec wymusił śpiew bohaterów (zamknięci we własnych umysłach). Scena z Iris, trochę ckliwa, może nawet niepotrzebna, ale cóż kto zabroni scenarzystom.

Zapewne jestem jedną z niewielu, która odbiera ten odcinek dobrze, no cóż bywa.

ocenił(a) serial na 10
amirta21

Nie jesteś sama:)

ocenił(a) serial na 8
Disvern_

Od razu mi raźniej :-)

ocenił(a) serial na 10
amirta21

Dla mnie to był jeden z fajniejszych odcinków :)

ocenił(a) serial na 5
Jaasiuu

Jak dla mnie to świetny dowód na to, że Flash się skończył. NIestety... lub właśnie stety. To samo dotyczy Arrowa...
Ale... jeżeli nie ma się pomysłu na odcinek i tworzy się coś takiego, jak w tym przypadku, i to jeszcze z udziałem Supergirl, to wniosek jest prosty - ktoś tu nam się wziął i wypalił.

Jaasiuu

O tak... jak usłyszałem "odcinek musicalowy" to aż zapiałem z zachwytu, bo nic tak nie pasuje do chłopięcej konwencji superbohaterów tak jak śpiew i chórki :P A tak na serio to aż przykre jak szybko można wyczerpać się z pomysłów na ekranizowanie perypetii sprintera z kilkudziesięcioletnią historią :/