Szczerze mówiąc nigdy w życiu nie oglądałem serialu czy filmu z tak słabo rozwiniętymi, prostymi oraz totalnie tępymi postaciami, nawet dzieci się tak nie zachowywują oraz te dialogi jakby czytali jakieś beznadziejne cytaty z książek, materiał na flesha jest ciekawy bo jakoś przytrzymał mnie do końca sezonu, ale to dzięki wątkowi z wellsem oraz jego grą w tym serialu, która jest najlepsza jak dla mnie. Może niektórzy aktorzy mogli by się pokazać z lepszej strony ale przy takimi cienkimi scenarzystami i reżyserami w to nie wierzę, gdyby na tych stanowiskach obsadzili kogoś z doświadczeniem w kręceniu serialmi, a nie jakiś tępaków co swoją głupotą przebijają wszytko ( za przykład biorę sobie pojedynki flasha z villanami kiedy to dostaje łupnia jakby tracił swoją szybkość). Dlatego gdyby może ktoś zmienił się u góry to serial otrzymałby lepsze noty i byłby przyjemniejszy dla oka i ucha bo z tego serialu naprawdę da się wyciągnąć więcej.
Proszę cię... Czego Ty wymagasz, od takiego serialu (adaptacja komiksu)... Jak dla mnie, ta produkcja daję radę. Środki które są przeznaczone na serial, są należycie wykorzystane, plus aktorstwo postaci jest na dobrym poziomie (jak na tego typu serial). Co innego scenariusz... Ten wymaga paru poprawek wiadomo, ale chyba właśnie w tym kwi cały ten urok... jak dla mnie przynajmniej.
Serial z tym budzetem co posiadaja jest bardzo dobrze zrobiony, wiekszosc postaci gra w mniej wiecej 90% zgodnie z opisami z komiksow, wiec gra aktorska jest jaka musi byc. Nie jest to rodzaj serialu dla osob lubiacych lamigowki i godziny zastanawiania sie, aczkolwiek dla osoby ktora nie zna komiksow jest pare ciekawych rzeczy ktore moglyby sie dowiedziec. Wiekszosc widzow pewnie znajduje sie ponizej 40r zycia i dlatego pod taka widownie tez przygotowany jest serial. Czy apple wypuszczajac nowe telefony patrzy na spoleczenstwo z lat 50 czy 90+? Tak samo jest z serialem.
Jesteś zbyt krytyczny ale to Twoja opinia. Serial jest naprawdę niezły. Polecam Ci Daredevil. Tam to dopiero jest klimat. Pozdro